Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Θανάσης Αυγερινός: Μερικά τινά ανέκδοτα περί της... δολοφονίας του Πούτιν και ποιος απειλεί με πυρηνικό πόλεμο ― Η Μόσχα θα απαντήσει και εκτός Ουκρανίας εάν χτυπηθεί ρωσικό έδαφος από χώρα του ΝΑΤΟ (3 VIDEO) ― ΚΚΕ: Να συγκληθεί η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία

ΚΚΕ

Να συγκληθεί η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία

Να συγκληθεί η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για να υπάρξει ενημέρωση για την αποστολή τεθωρακισμένων στην Ουκρανία ζητά το ΚΚΕ με Αίτημα που κατέθεσαν οι βουλευτές του Κόμματος Γιώργος Μαρίνος, Νίκος Παπαναστάσης, Θανάσης Παφίλης στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Στο Αίτημά τους αναφέρουν:

«Παίρνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων BMP-I και την περαιτέρω εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία ζητάμε να συγκληθεί η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής για ενημέρωση».

Την Πέμπτη το ΚΚΕ είχε καταθέσει Ερώτηση στη Βουλή για την εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας με την αποστολή πολεμικού εξοπλισμού και προσωπικού.

902

*

Δεν σκέφτεται να υποχωρήσει ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που κερδίζει τον οικονομικό πόλεμο, όπως λέει άρθρο του «Guardian» (3/6/2022, 08:37)

*

Επικίνδυνη κλιμάκωση: Η Μόσχα θα απαντήσει με χτυπήματα και εκτός Ουκρανίας εάν χτυπηθεί ρωσικό έδαφος από χώρα του ΝΑΤΟ (3/6/2022, 19:41) Προσέξτε τη διαστρέβλωση

*

Μεντβέντεφ: Δεν αποκλείεται πυρηνικό χτύπημα από τις ΗΠΑ,  γιατί έχει ξανασυμβεί, και όχι από τη Ρωσία, είπε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας όταν ρωτήθηκε για τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου σε συνέντευξή του στο Al Jazeera Ουδείς επιθυμεί έναν πυρηνικό πόλεμο (3/6/2022, 14:03)

*

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.