Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΠΑΜΕ όλοι στο Εφετείο, Τετάρτη, 15 Ιούνη, 8 π.μ. απαιτώντας: «Οι ναζί στη φυλακή»

ΠΑΜΕ

Στις 15 Ιούνη όλοι στο Εφετείο - Οι ναζί στη φυλακή

Δευτέρα 06/06/2022 - 16:22

Την Τετάρτη 15 Ιούνη ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών. Σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 8 π.μ. καλεί το ΠΑΜΕ, απαιτώντας: «Οι ναζί στη φυλακή».

Στο κάλεσμά του σημειώνει: 

«Όπως στις 7 Οκτωβρίου 2020, έτσι και τώρα θα δώσουμε δυναμικά το παρών για να συμβάλουμε ώστε να μπουν ακόμα πιο βαθιά στη φυλακή οι εγκληματίες της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Να ορθώσουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.

Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Τα συνδικάτα και ο εργαζόμενος λαός έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε: Οι ναζί στη φυλακή!

Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στους φασίστες και τα αφεντικά τους. Δυναμώνουμε τον αγώνα για τη ζωή και τα δικαιώματα των εργαζομένων και της νεολαίας. Ξεβρωμίζουμε τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς από το φασιστικό δηλητήριο, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία. Αποκαλύπτουμε τον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό "για να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το ψωμί".

Η καταδίκη των ναζί ήταν μια μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Όλοι στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 15 Ιούνη στις 8 π.μ.».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.