Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΚΚΕ-ΚΝΕ: Δυναμική πικετοφορία κατά της κυβερνητικής αθλιότητας ‒ ΠΑΜΕ στη μάχη της ΑΠΕΡΓΙΑΣ (VIDEO - Φωτό)

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΜΕ: Έφτασε η ώρα της μάχης, όλοι στην απεργία, όλοι στους δρόμους
Πέμπτη 05/05/2016 - 23:59 - Ενημέρωση: Παρασκευή 06/05/2016 - 09:01
Συγκεντρώσεις Παρασκευή 11 π.μ. στην Ομόνοια, Σάββατο 6 μ.μ. στην Ομόνοια και Κυριακή 10 π.μ. στο Σύνταγμα. Ολόκληρο το απεργιακό πρόγραμμα του τριημέρου


ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΝΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ - ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΙ - ΤΕΙ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μαζική και δυναμική πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ενάντια σε Ασφαλιστικό – Φορολογικό
Πέμπτη 05/05/2016 - 21:03 - Ενημέρωση: Πέμπτη 05/05/2016 - 22:13

Μαζική και δυναμική πικετοφορία ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, που επιχειρεί να περάσει αιφνιδιαστικά το Σαββατοκύριακο στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μάη στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της  Α' Αθήνας - Γαλατσίου και ΑΕΙ - ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ.



 






Η πικετοφορία ξεκίνησε από την Ομόνοια και διέσχισε τους κεντρικούς - εμπορικούς δρόμους της Αθήνας όπως την οδό Αθηνάς - Ερμού κ.λπ. Στο πανό της Οργάνωσης Α' Αθήνας ΚΚΕ και ΚΝΕ έγραφε «Πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο», ενώ στο πανό της ΤΟ ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ «Ξεσηκωμός. Πάρτε πίσω τα μέτρα που τσακίζουν το λαό».
Τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα ήταν: «Εργατιά μπροστά, τώρα μια γροθιά, γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά». «Διαλύουν την Ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο - λαιμητόμο». Και «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, με το ΚΚΕ, επίθεση και πάλη».
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ντουντούκες καλούσαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας στις 6 και 7 Μάη και παράλληλα ενημέρωναν τον κόσμο για τη μαχητική παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
902

Συναγερμό στα ταξικά συνδικάτα σήμανε η απόφαση της κυβέρνησης να ολοκληρώσει την άθλια μεθόδευση που σχεδίασε από καιρό και να φέρει άρον - άρον το Σαββατοκύριακο στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση το νόμο - λαιμητόμο για Ασφαλιστικό και Φορολογικό.
Μετά την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος από τη Βουλή και την ενεργοποίηση της απόφασης για 48ωρη γενική απεργία Παρασκευή και Σάββατο, συνεδρίασε εκτάκτως η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ με τα ΔΣ των σωματείων της Αττικής, όπου συζητήθηκε και καταλήχθηκε συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης για το τριήμερο.
«Έφτασε η ώρα της μάχης. Όλοι στους δρόμους. Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλώντας την Παρασκευή 6 Μάη, στις 11 π.μ., στην Ομόνοια, το Σάββατο 7 Μάη, στις 6 μ.μ., στην Ομόνοια και την Κυριακή 8 Μάη, στις 10 π.μ., στο Σύνταγμα.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό!
Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις! Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει! Δίνουμε όλοι το "παρών"!  Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο Φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!
Να απαντήσουμε με την ετοιμότητά μας στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης, τις μεθοδεύσεις της για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά! Να νεκρώσουν τα πάντα! Να σταματήσει η παραγωγή παντού! Κανείς εργαζόμενος, καμία βάρδια στη δουλειά! Ούτε ψυχή σε εργοστάσια, εργοτάξια, γραφεία, μαγαζιά, λιμάνια, καράβια!
Ακόμα και αν η κυβερνητική πλειοψηφία μαζί με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα άγρια μέτρα, η 48ωρη απεργία με τη μαζικότητα, τη συμμετοχή, την οργάνωση και τον παλμό της μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την ανατροπή τους μέσα από τους αγώνες μας!
Δεν σκύβουμε το κεφάλι! Δεν γονατίζουμε! Κανένας δεν γλιτώνει από τη νέα βάρβαρη επίθεση! Γυρίζουν τον εργαζόμενο λαό δεκάδες χρόνια πίσω! Ό,τι γνωρίσαμε μέχρι σήμερα από ασφαλιστικά δικαιώματα συνθλίβονται για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το βαρίδι της Κοινωνικής Ασφάλισης, για να προστατευτεί και να αυξηθεί η κερδοφορία των μονοπωλίων. Παράλληλα, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή, νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες μας, νέα αιμορραγία στο ήδη άθλιο λαϊκό εισόδημα! Οι αγώνες των προηγούμενων μηνών χάραξαν το δρόμο! Φανερώθηκε η δυναμική που έχει η συμμαχία του εργαζόμενου λαού!
Εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε,
Σήκωσε τώρα κεφάλι! Δώσε μαχητική απάντηση στα διλήμματα που σου βάζουν η κυβέρνηση και οι μεγαλοεργοδότες! Έχουν στόχο να σε τρομοκρατήσουν. Μη δέχεσαι να σε απειλούν, να σε φοβίζουν, να σου κουνούν το δάχτυλο οι χορτάτοι, οι κλέφτες του μόχθου σου. Να μην αφήσεις τη ζωή σου, στα χέρια των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, της μεγαλοεργοδοσίας και των κομμάτων τους!
Όλοι μαζί, εργάτες, φτωχοί αγρότες, ελευθεροεπαγγελματίες, επιστήμονες! Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα! Ή θα υποταχθούμε και θα τα σαρώσουν όλα ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι! Με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας! Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται, αυτοί δεν μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς!»
Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν η ΠΑΣΕΒΕ (δείτε εδω), η ΟΓΕ (δείτε εδώ), το ΜΑΣ (δείτε εδώ) και η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων (δείτε εδώ).
Το πρόγραμμα δράσης του τριημέρου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 6, 7 και 8 Μάη έχει ως εξής:
Παρασκευή 6 Μάη - 1η ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας
Από το πρωί, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε όλες τις πόλεις, συνδικάτα και Λαϊκές Επιτροπές οργανώνουν παρεμβάσεις για την ενημέρωση και τον ξεσηκωμό του λαού.
Η απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 11 π.μ. στην Ομόνοια (δείτε εδώ τις προσυγκεντρώσεις και εδώ τα λεωφορεία που δρομολογούνται από περιοχές της Αττικής).
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Απεργιακές συγκεντρώσεις - κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ θα γίνουν την ίδια μέρα και στις παρακάτω πόλεις:
- Θεσσαλονίκη, 11 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου
- Αγρίνιο, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
- Αλεξανδρούπολη, 10 π.μ., Δημαρχείο
- Αρτα, 8 μ.μ., πλατεία Κιλκίς
- Βέροια, 10.30 π.μ., πλατεία Ωρολογίου
- Βόλος, 11 π.μ., πλατεία Πανεπιστημίου
- Γιάννενα, 11 π.μ., Δημαρχείο
- Δράμα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία
- Ζάκυνθος, 10.30 π.μ., Νομαρχία
- Ηγουμενίτσα, 11 π.μ., πεζόδρομος
- Ηράκλειο, 9 π.μ., πλατεία Ελευθερίας
- Καβάλα, 10 π.μ., πλατεία Καπνεργάτη
- Καλαμάτα, 7 μ.μ., πλατεία 23ης Μάρτη
- Καρδίτσα, πικετοφορία στις 11 π.μ. και μηχανοκίνητη πορεία στις 6.30 μ.μ.
- Κέρκυρα, πικετοφορία στις 6.30 μ.μ. από την πλατεία Σαρόκο
- Κεφαλονιά, 10 π.μ., Εργατικό Κέντρο
- Κιλκίς, 11 π.μ., Δημαρχείο
- Κοζάνη, 11.30 π.μ., κεντρική πλατεία
- Κως, 11 π.μ., πλ. Ελευθερίας
- Λάρισα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
- Λευκάδα, 12 μ., Αγιος Μηνάς
- Μεσολόγγι, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
- Μυτιλήνη, 11 π.μ., πλατεία Σαπφούς
- Νάουσα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
- Ναύπακτος, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
- Ναύπλιο, 7 μ.μ., πλατεία Καποδίστρια
- Πάτρα, 10.30 π.μ., πλατεία Γεωργίου
- Πολύγυρος, 10.30 π.μ., Δημαρχείο
- Πτολεμαΐδα, 11.30 π.μ. κεντρική πλατεία
- Πύργος, 10.30 π.μ., πλατεία ΟΤΕ
- Σάμος, 11 π.μ., Εργατικό Κέντρο (Βαθύ)
- Σέρρες, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας
- Τρίκαλα, 10.30 π.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου
Σάββατο 7 Μάη - 2η ημέρα της 48ωρης γενικής απεργίας
  • Με τρεις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Γιάννενα, καθώς και μια σειρά παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις σε άλλες πόλεις, συνεχίζουν τη μάχη της απεργίας οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
1. Στην Αθήνα, συγκέντρωση θα γίνει στις 6 μ.μ., στην Ομόνοια, με τη συμμετοχή εργαζομένων από τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια και την Πελοπόννησο.
Οι προσυγκεντρώσεις για την Αττική είναι ίδιες με αυτές της Παρασκευής και θα γίνουν όλες στις 5.30 μ.μ.
Οι μικρομεσαίοι αγρότες απ' όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν στις 5 μ.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Τα λεωφορεία από τη Λάρισα θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι από την οδό Τάκη Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας, δίπλα στον Πηνειό), από Βόλο στη 1 μ.μ., από το Δημαρχείο), από τα Τρίκαλα στις 11.30 π.μ., από την Οδό Λαρίσης (ψησταριά «Κωστάρα»),από την Καρδίτσα στις 12 μ., από το αθλητικό Κέντρο), από την Άμφισσα  στη 1 μ.μ., από την πλατεία παιδικής χαράς και από τη Χαλκίδα στις 3 μ.μ., από το Βούρκο.
Λεωφορεία από Πελοπόννησο για Αθήνα αναχωρούν: Στις 12 μ. από την Καλαμάτα (πλατεία Υπαπαντής) και τη Μεσσήνη (Δημαρχείο), στη 1.30 μ.μ. από τη Σπάρτη (Πυροσβεστική), στις 2 μ.μ. από Κίο (πλατεία) και Τρίπολη (σταθμός ΟΣΕ), στις 2.20 μ.μ. από το Ναύπλιο (ΔΕΗ), στις 3 μ.μ. από Κιάτο (Δικαστήρια), στις 3.30 μ.μ. από την Κόρινθο (Περιβολάκια) και στις 4 μ.μ. από Αγίους Θεοδώρους.
2. Στη Θεσσαλονίκη, το μεγάλο συλλαλητήριο θα γίνει στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου, με συμμετοχή εργαζομένων και άλλων λαϊκών στρωμάτων απ' όλους τους νομούς της Μακεδονίας (Κεντρική, Δυτική, Ανατολική) και της Θράκης.
3. Στα Γιάννενα, το πανηπειρωτικό συλλαλητήριο θα γίνει στις 12 μ., στο Δημαρχείο. Λεωφορεία για το συλλαλητήριο θα αναχωρήσουν από την Αρτα, στις 10.30 π.μ. από Εργατικό Κέντρο και τη Λευκάδα στις 9.30 π.μ. από πάρκο παραλίας.
  • Αγωνιστικές πρωτοβουλίες προγραμματίζονται την ίδια μέρα και σε άλλες πόλεις.
- Κινητοποίηση θα γίνει στο Ηράκλειο, στις 10 π.μ., στα Δικαστήρια.
- Συγκεντρώσεις θα γίνουν στο Αγρίνιο, στις 9 π.μ., στην κεντρική πλατεία, και στην Αμφιλοχία, στις 11 π.μ., στο λιμάνι.
- Στην Κέρκυρα κινητοποίηση θα γίνει στις 10 π.μ., στην πλατεία Σαρόκο και στην Κεφαλονιά στις 10.30 π.μ. στο Ληξούρι, μπροστά στο παλιό Δημαρχείο.
- Στη Ζάκυνθο το Εργατικό Κέντρο καλεί σε κινητοποίηση στις 10.30 π.μ., στην πρώην Νομαρχία.
- Στον Πύργο και στην Αμαλιάδα θα γίνουν πικετοφορίες στις 10 π.μ., με αφετηρία την πλατεία ΟΤΕ και την πλατεία Μπελογιάννη αντίστοιχα.
- Στην Ικαρία θα γίνει συγκέντρωση, στις 12 μ., στον Αγιο Κήρυκο.
- Στη Μυτιλήνη πικετοφορία στις 10 π.μ. με αφετηρία την πλατεία Σαπφούς.
- Στη Κω, συγκέντρωση στις 11 π.μ. στο Νοσοκομείο  
Κυριακή 8 Μάη - Ταξικός γιορτασμός της Πρωτομαγιάς
Με συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, το ΠΑΜΕ τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ και η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων. 
  • Στην Αθήνα, η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα και θα μετατραπεί σε ολοήμερη κινητοποίηση - βήμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής και των νομοσχεδίων που θα συζητιούνται και θα ψηφίζονται το βράδυ της ίδιας μέρας στην Ολομέλεια της Βουλής.
    Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης με τίτλο «Ενα τραγούδι για τον πρόσφυγα». Στη συναυλία έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλλιτέχνες: Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιώργος Γεωργακάκης, Παντελής Θαλασσινός, Βαγγέλης Κορακάκης, Μίλτος Πασχαλίδης, Λίνα Ψυχογιού και η Χορωδία του ΠΑΜΕ.
    • Στην υπόλοιπη Ελλάδα
    - Στη Θεσσαλονίκη, η Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.
    Συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης στις παρακάτω πόλεις:
    - Αγρίνιο, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Αίγιο, 10.30 π.μ., πλατεία Λαύρας
    - Αλεξανδρούπολη, 10.30 π.μ., Δημαρχείο
    - Αλιβέρι, 10 π.μ., Αγαλμα Λιγνιτωρύχου
    - Αμφισσα, 10.30 π.μ., πλατεία Λαού
    - Αρτα, 10.30 π.μ., Εργατικό Κέντρο
    - Βέροια, 10.30 π.μ., πλατεία Ωρολογίου
    - Βόλος, 10.30 π.μ., πλατεία Πανεπιστημίου
    - Γιάννενα, 10 π.μ., Δημαρχείο
    - Γιαννιτσά, 10.30 π.μ., πλατεία ΕΠΟΝ
    - Γρεβενά, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Δράμα, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Εδεσσα, 10.30 π.μ., Μικροί καταρράκτες
    - Ζάκυνθος, 10.30 π.μ., παλιό Εργατικό Κέντρο
    - Ηγουμενίτσα, 10 π.μ., πεζόδρομος
    - Ηράκλειο, 10 π.μ., πλατεία Ελευθερίας
    - Ικαρία, 12 μ., Εύδηλος
    - Ιστιαία, 10.30 π.μ., πλατεία
    - Καβάλα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Καλαμάτα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Καρδίτσα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Κάρυστος, 10.30 π.μ., πλατεία
    - Καστοριά, 10.30 π.μ., παλιά Νομαρχία
    - Κατερίνη, 10 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Κέρκυρα, 10 π.μ., Σαρόκο
    - Κεφαλονιά, 10 π.μ., Αργοστόλι
    - Κιλκίς, 10.30 π.μ., πλατεία Ειρήνης
    - Κοζάνη, 10.30 π.μ., πεζόδρομος
    - Κομοτηνή, 10 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Κόρινθος, 11 π.μ., Περιβολάκια
    - Κως, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας
    - Λαμία, 10 π.μ., πλατεία Πάρκου
    - Λάρισα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Λευκάδα, 10.30 π.μ., πλατεία Αγίου Μηνά
    - Λήμνος, 10.30 π.μ., λιμάνι Μύρινας
    - Λιβαδειά, 10.30 π.μ., Ζάππειο
    - Μαντούδι, 11 π.μ., πλατεία
    - Μεσολόγγι, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Μυτιλήνη, 11 π.μ., πλατεία Σαπφούς
    - Νάουσα, 9.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο
    - Ναύπακτος, 10.30 π.μ., λιμάνι
    - Ναύπλιο, 10.30 π.μ., πλατεία Φιλελλήνων
    - Ξάνθη, 11 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Ορεστιάδα, 10.30 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Πάτρα, 10 π.μ., πλατεία Γεωργίου
    - Πολύγυρος, 10.30 π.μ., Δημαρχείο
    - Πρέβεζα, 10 π.μ., Φόρος
    - Πτολεμαΐδα, 10.30 π.μ., παλιό πάρκο
    - Ρέθυμνο, 10.30 π.μ., Δημαρχείο
    - Ρόδος, 11 π.μ., πλατεία Κύπρου
    - Σάμος, 10 π.μ., Βαθύ, Εργατικό Κέντρο
    - Σέρρες, 10.30 π.μ., πλατεία Ελευθερίας
    - Σπάρτη, 10.30 π.μ., πλατεία
    - Τρίκαλα, 10 π.μ., πλατεία Ρήγα Φεραίου
    - Τρίπολη, 10.30 π.μ., πλατεία Πετρινού
    - Φλώρινα, 10 π.μ., κεντρική πλατεία
    - Χαλκίδα, 10.30 π.μ., παραλία - Στρογγυλό
    - Χανιά, 11 π.μ., πλατεία Νέων Καταστημάτων
    - Χίος, 10.30 π.μ., πλατεία Βουνακίου.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.