Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Αλεξάνδρα Μπαλού: Το Ασφαλιστικό, η εξασφάλιση του κεφαλαίου, η απασφάλιση του κοινωνικού κράτους και η ανασφάλεια του λαού ‒ ΠΑΜΕ σε άμεση απάντηση, Παρασκευή 8 Γενάρη, και στην οργάνωση της νεας μας ΑΠΕΡΓΙΑΣ (VIDEO)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΛΟΥ
Συνεχίζει και ολοκληρώνει το έγκλημα σε βάρος του Ασφαλιστικού το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (VIDEO)
Πέμπτη 07/01/2016 - 11:01
Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι η συνέχιση και η ολοκλήρωση του εγκλήματος σε βάρος της Κοινωνικής Ασφάλισης που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «MEGA» την Πέμπτη 7 Γενάρη.
Με τα μέτρα που πάρθηκαν και παίρνονται, υποτίθεται για να «σώσουν» το Ασφαλιστικό, «σκότωναν» και «σκοτώνουν» τα δικαιώματα συνταξιούχων, ασφαλισμένων, μισθωτών, ΕΒΕ και αγροτών. Όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή κόβουν και ράβουν στην ίδια λογική τού να πληρώνει ο λαός το μάρμαρο.
Απώτεροι στόχοι, συνέχισε, είναι το κράτος να φύγει από την υποχρέωση της χρηματοδότησης του Ασφαλιστικού για να δώσει αυτά τα χρήματα που εξοικονομούνται με τη μορφή δανείων και «ζεστού χρήματος» στους επενδυτές στο όνομα της ανάπτυξης και της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Είναι επίσης η ανατροπή του χαρακτήρα της Ασφάλισης. Ακόμη είναι η μετατροπή της Ασφάλισης σε ατομική υπόθεση και τέλος είναι το άνοιγμα των λεγόμενων επαγγελματικών ταμείων στο πλαίσιο της εισόδου των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στο σύστημα. 
Όπως τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, η πολιτική συναίνεση των κομμάτων υπάρχει καθώς ψήφισαν το 3ο μνημόνιο που είναι συνέχεια των αντιλαϊκών περικοπών και κατευθύνσεων που προηγήθηκαν. Σε αντιδιαστολή ο λαός να μη δώσει καμία συναίνεση, ούτε να περιμένει, ούτε να παρακολουθεί και να παρατηρεί, αλλά να βάλει ο ίδιος τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, οργανώνοντας την πάλη του, ενισχύοντας τη δική του συμμαχία και προοπτική.
Σε αυτή την κατεύθυνση, το στέλεχος του ΚΚΕ κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας για άμεση απάντηση στο Ασφαλιστικό που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Παρασκευή 8 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας στην οποία καλούν και η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και εργατικά σωματεία.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.