Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

Χρήστος Κατσώτης: Δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος ότι ο Μπαλαούρας διορθώνει τη λαιμητόμο του! ‒ Ακατα-Μάκη-τος Μάκης στην αντιπαράθεσή του με αυτούς που θεοποίησαν το σταλινικό καθεστώς!! ‒ Γεια σου, ρε Μάκη!!! (VIDEO)


(Ανανέωση: 22:20)

Χρ. Κατσώτης: Λαιμητόμος σε βάρος εργαζομένων και συνταξιούχων το Ασφαλιστικό
(VIDEO)
Σάββατο 09/01/2016 - 13:11
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη βρώμικη δουλειά, αυτή που δεν μπόρεσε να κάνει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλάζοντας το χαρακτήρα της Κοινωνικής Ασφάλισης, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου 9 Γενάρη στο «Mega».
Πρόκειται για σχέδιο «λαιμητόμος σε βάρος των συνταξιούχων, των εργαζομένων, των ασφαλισμένων», υπογράμμισε ο Χρ. Κατσώτης, προσθέτοντας ότι η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δε «βράζει» από τις αντιδράσεις, καθώς «όλοι έχουν συμφωνήσει να σφάξουν τις συντάξεις».
Ερωτώμενος για την καταστολή στην κινητοποίηση που έγινε την Παρασκευή στο Σύνταγμα, ο Χρ. Κατσώτης σημείωσε ότι φάνηκε για ακόμη μια φορά ο αυταρχισμός της κυβέρνησης, που δεν σταμάτησε ποτέ, φέρνοντας ως παράδειγμα τις συλλήψεις στο «Ζούρα» και στην «Ανακύκλωση».
«Η κυβέρνηση, η λεγόμενη της Αριστεράς, συνεχίζει τον αυταρχισμό σε βάρος όσων αγωνίζονται, όσων αντιδρούν, όσων υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρ. Κατσώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.