Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ-αποσύρσεις υποψηφίων: Εδώ δεν ξέρει ο Παναγιώτης τι γίνεται. Θα ξέρει ο Αλλάχ;

Κάτι μου κρύβει, ρε πούστη μου...
Απέσυρε ο ΣΥΡΙΖΑ την Σ. Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιό του
Άλλη μία υποψηφιότητα απέσυρε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η ανακοίνωσή της. (Βλέπε από Μποτίλια: Τα ακροδεξιά παιγνίδια του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωοπορτουνισμός στην αριστερή Ευρώπη του Τσίπρα)
Πρόκειται για την υποψηφιότητα της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε καθώς
  • «σε κοινή συνεδρίαση των γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, παρουσία του γραμματέα της ΚΕ Δ. Βίτσα, αποφασίστηκε η μη συμμετοχή της Σουλεϊμάν Σαμπιχά ως υποψήφιας στο ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή. Ως υποψήφιος για την ευρωβουλή από τον χώρο της μειονότητας θα συμμετέχει ο Μεστάν Οσμάν Ουμίζ».
Με τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε επικίνδυνα «παιχνίδια» προς άγραν ψήφων.
Η Σ. Σουλεϊμάν είχε παρουσιαστεί σαν ακτιβίστρια Ρομά, ενώ η Ανατολική Μακεδονία - Θράκη βοά για το ρόλο της που χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ύποπτος.
Οι τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είχαν αντιδράσει κατηγορώντας τη Σ. Σουλεϊμάν για σχέσεις με την «ακροδεξιά».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Ζεϊμπέκ, μιλώντας στο «e-thrakinews.gr», δήλωσε:
«Έγινε ένα λάθος, μία λάθος εκτίμηση και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος. Προσωπικά εννοείται ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη γυναίκα, όμως πολιτικά ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, είχε σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τον Τέρενς Κουίκ και όλους αυτούς και δεν ήταν ποτέ στο δικό μας χώρο».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.