Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Θανάσης Αυγερινός: Οργή της Μόσχας – Τα fake news των ελληνικών ΜΜΕ, που είναι το βιολί της ορχήστρα των δυτικών ΜΜΕ με μαέστρο τον θείο Σαμ ― Η κλοπή του θησαυρού των Σκυθών από το μουσείο της Μελιτούπολης ― Το ταϊστικό τάγμα Αζόφ του Ανδρουλάκη ― Και η Πασαβιόλα: Πάντως Θανάση, αυτά που έζησε είπε... (VIDEO)

Θανάσης Αυγερινός: Οργή της Μόσχας – Κάνει λόγο για fake news από ελληνικά ΜΜΕ, που είναι το βιολί της ορχήστρα της δυτικής προπαγάνδας με μαέστρο τον θείο Σαμ - Η κλοπή του θησαυρού των Σκυθών από το μουσείο της Μελιτούπολης - Το ταϊστικό τάγμα Αζόφ του Ανδρουλάκη - Και η Πασαβιόλα: Πάντως Θανάση, αυτά που έζησε είπε (16/7/2022)

*


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.