Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Ο vαζισμός και το «κεφάλαιο» Χρυσή Αυγή: Σχέσεις στοργής με ΕΥΠ - Αστυνομία − «Τον ψάχναμε τόσον καιρό...», «...αν πω ότι με έβαλε ο Μιχαλολιάκος», έκανε «κάτι καλό για το κόμμα» ο Ρουπακιάς − Ντοκουμέντα στη δίκη (2 VIDEO)

ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο για τη στοχοποίηση του Παύλου Φύσσα από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή
Τετάρτη 04/04/2018 - 20:57 - Ενημέρωση: Πέμπτη 05/04/2018 - 10:05
Πολύ σημαντικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά τη διαδικασία ανάγνωσης εγγράφων στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. 
Στο πλαίσιο αυτό, σε πρόσφατη δικάσιμο ακούστηκαν αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνομιλίες (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου, υπεύθυνου των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά. 
Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτεται ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος από τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.
Στο ηχητικό ντοκουμέντο που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο πάνω, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Ν. Αποστόλου, είναι ξεκάθαρο ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος, καθώς σε διάφορες συνομιλίες ακούγεται ο Ν. Αποστόλου να λέει ότι 
«(...)τον ψάχναμε τόσο καιρό...», ή «αυτούς τους ψάχναμε πολύ καιρό, είχαμε πάει και με τους Περαματιώτες 3 φορές Ρεσάλτο»...
Επίσης, σε συνομιλίες του ο Ν. Αποστόλου ακούγεται να λέει ότι

«καλά του έκανε» (σ.σ. ο Ρουπακιάς του Φύσσα, που τον δολοφόνησε...), καθώς και ότι ο Ρουπακιάς έκανε «κάτι καλό για το κόμμα», δηλαδή για τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση. 
Ακόμα, ο Αποστόλου ακούγεται να λέει ότι αυτός είχε βάλει τον Ρουπακιά στα τάγματα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης:
«Τον είχα βάλει εγώ στις ομάδες ασφαλείας». Αναφέρει επίσης πως στη δολοφονία του Φύσσα και στο κυνηγητό που προηγήθηκε ήταν ο Τσάκας και όλοι «τους κυνηγήσανε ρε δεν έγινε μέσα στην καφετέρια(...) ήταν Τσάκας και όλοι αυτοί (...) ήταν εκεί και ο Τσάκας στο σκηνικό...», αναφερόμενος με το υποκοριστικό του σε γνωστό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης.
Επίσης, ακούγεται για πολλοστή φορά για την ιεραρχία της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης 
«ναι, μωρέ, αυτό είναι η ιεραρχία, πώς πήγαινε, για να κάνεις κάτι παίρνεις πρώτα τον Γιάννη (σ.σ. τον Λαγό), ο Γιάννης το λέει στον Μεγάλο (Μιχαλολιάκο) και αν δώσει το ΟΚ ο μεγάλος, πας», λέει ο Αποστόλου.
902
Αποκαλυπτικές συνομιλίες «καίνε» Μιχαλολιάκο – Παναγιώταρο
Τρίτη 03/04/2018 - 16:49 - Ενημέρωση: Τετάρτη 04/04/2018 - 11:58
Πολύ σημαντικά είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες, στο πλαίσιο της διαδικασίας ανάγνωσης εγγράφων στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. 
Θυμίζουμε ότι στη χτεσινή δικάσιμο, κατά την παραπάνω διαδικασία, αναγνώστηκε τηλεφωνική συνομιλία (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου (υπεύθυνος των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά), που είναι πράγματι αποκαλυπτική, αφού ακούγεται ξεκάθαρα ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος.
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές όμως είναι και οι συνομιλίες του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, γνωστού και ως «Περίανδρου», που καταδικάστηκε αμετάκλητα για απόπειρα ανθρωποκτονίας του Δημήτρη Κουσουρή, όταν τον Ιούνη του 1998 ο τότε φοιτητής υπέστη επίθεση έξω από την Ευελπίδων από τάγμα εφόδου 10 ατόμων με ρόπαλα, με επικεφαλής τον τότε υπαρχηγό της. 
Στις τηλεφωνικές συνομιλίες, μεταξύ άλλων, ακούμε τον Ανδρουτσόπουλο να εμπλέκει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή της Ηλ. Παναγιώταρο στη δολοφονική επίθεση κατά του Κουσουρή. Αναφέρει σχετικά:
«Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή για φυσικό αυτουργό τον Παναγιώταρο και ηθικό τον Μιχαλολιάκο (...), αν πω την αλήθεια, ότι ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώταρος και ότι με έβαλε ο Μιχαλολιάκος...».
Στο βίντεο πάνω μπορείτε να ακούσετε το σχετικό ηχητικό. Πρόκειται για απόσπασμα από καταγεγραμμένη συνομιλία που είχε ο Α. Ανδρουτσόπουλος και η οποία είχε αποκαλυφθεί από το «Έθνος» στις 2 Νοέμβρη 2014. 
Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι οι παραπάνω αναφορές του Ανδρουτσόπουλου, οι οποίες άλλωστε έχουν δημοσιοποιηθεί στον Τύπο εδώ και πολύ καιρό, σε συνδυασμό και με την πιο πάνω αμετάκλητη απόφαση καταδίκης του, η οποία αναγνώστηκε σε προηγούμενη δικάσιμο και αναφέρει ότι στη συγκεκριμένη απόπειρα δολοφονίας εμπλέκονται και άλλα άτομα της Χρυσής Αυγής που δεν ταυτοποιήθηκαν, δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για το γεγονός ότι δεν έχει διαταχθεί ακόμα από την Εισαγγελία ούτε καν η διενέργεια σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ επίκειται άμεσα η παραγραφή της ποινικής ευθύνης τους!
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τη χτεσινή δικάσιμο ακολουθεί. 
902
Στοχοποιημένος ο Παύλος Φύσσας, τον έψαχνε η ναζιστική οργάνωση
Δευτέρα 02/04/2018 - 21:05 - Ενημέρωση: Τρίτη 03/04/2018 - 16:50
Πολύ σημαντικά τα στοιχεία που είδαν τη δημοσιότητα σήμερα στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή από τη διαδικασία της ανάγνωσης των εγγράφων.

Το πρώτο είναι η τηλεφωνική συνομιλία (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου (υπεύθυνος των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά) που είναι πράγματι αποκαλυπτική, αφού ακούγεται ξεκάθαρα ότι ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος.

Ακούγεται σε διάφορα σημεία μεταξύ άλλων από τις τηλεφωνικές συνομιλίες ότι «(...)τον ψάχναμε τόσο καιρό...», ή σε άλλο σημείο ο Αποστόλου ακούγεται να λέει
«θυμάσαι που τους είχαμε πετύχει και κατεβήκαμε μετά με τον Δεβελέκο (σ.σ. πρωτοπαλίκαρο του αρχηγού Μιχαλολιάκου) και τον Μάκη και τον ψάχναμε» και πάλι για τον Φύσσα και την παρέα του «αυτούς τους ψάχναμε πολύ καιρό, είχαμε πάει και με τους Περαματιώτες 3 φορές Ρεσάλτο»...
Ο Αποστόλου ακούγεται να λέει ότι αυτός είχε βάλει τον Ρουπακιά στα τάγματα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης:
«Τον είχα βάλει εγώ στις ομάδες ασφαλείας». Αναφέρει επίσης πως στη δολοφονία του Φύσσα και στο κυνηγητό που προηγήθηκε ήταν ο Τσάκας και όλοι «τους κυνηγήσανε ρε δεν έγινε μέσα στην καφετέρια(...) ήταν Τσάκας και όλοι αυτοί(...) ήταν εκεί και ο Τσάκας στο σκηνικό...», αναφερόμενος με το υποκοριστικό του σε γνωστό στέλεχος της τοπικής οργάνωσης.
Και από τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτουν κι άλλες «δουλειές» της Χρυσής Αυγής όπως πως ήταν «νονοί» σε βραδινά κέντρα Ελλήνων και πουλούσαν προστασία και σε αλλοδαπούς
«Είμαστε μια ομάδα καλή, 15 άτομα, και λέω τι το κάνουμε, πού το πάμε(...) μάλλον θα δουλέψουμε στο Caramel», λέει ο χρυσαυγίτης Αποστόλου. Σε άλλο σημείο λέει χαρακτηριστικά: «Σου 'χει κάνει αίτημα φιλίας ένας Δημήτρης, μποξέρ, δέξου τον είναι απ' τη φρουρά του αρχηγού και ρωτάει αν πλακώνεις και τέτοια»...
Επίσης ακούγεται για πολλοστή φορά για την ιεραρχία της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
«ναι, μωρέ, αυτό είναι η ιεραρχία, πώς πήγαινε, για να κάνεις κάτι παίρνεις πρώτα τον Γιάννη (σ.σ. τον Λαγό), ο Γιάννης το λέει στον Μεγάλο (Μιχαλολιάκο) και αν δώσει το ΟΚ ο μεγάλος, πας», λέει ο Αποστόλου.
Σοβαρά ερωτήματα
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικές όμως είναι και οι συνομιλίες του πρώην υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Αντώνη Ανδρουτσόπουλου, γνωστού και ως «Περίανδρου» (ό.π.π), που καταδικάστηκε αμετάκλητα, για απόπειρα ανθρωποκτονίας του Δημήτρη Κουσουρή, όταν τον Ιούνη του 1998 ο τότε φοιτητής υπέστη επίθεση έξω από την Ευελπίδων από τάγμα εφόδου 10 ατόμων με ρόπαλα, με επικεφαλής τον τότε υπαρχηγό της.
Στις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ άλλων ακούμε τον Ανδρουτσόπουλο να εμπλέκει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή της Ηλ. Παναγιώταρο στη δολοφονική επίθεση κατά του Κουσουρή. Αναφέρει σχετικά:
«Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή για φυσικό αυτουργό τον Παναγιώταρο και ηθικό τον Μιχαλολιάκο(...) αν πω την αλήθεια, ότι ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώταρος και ότι με έβαλε ο Μιχαλολιάκος...».
Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι οι παραπάνω αναφορές του Ανδρουτσόπουλου, οι οποίες άλλωστε έχουν δημοσιοποιηθεί στον Τύπο εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον, σε συνδυασμό και με την πιο πάνω αμετάκλητη απόφαση καταδίκης του, η οποία αναγνώστηκε σε προηγούμενη δικάσιμο και αναφέρει ότι στη συγκεκριμένη απόπειρα δολοφονίας εμπλέκονται και άλλα άτομα της Χρυσής Αυγής που δεν ταυτοποιήθηκαν, δημιουργούν σοβαρά ερωτήματα για το γεγονός ότι δεν έχει διαταχθεί ακόμα από την Εισαγγελία ούτε καν η διενέργεια σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ επίκειται άμεσα η παραγραφή της ποινικής ευθύνης τους!
Επίσης, ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει σχέσεις της Χρυσής Αυγής με ΕΥΠ, Αστυνομία:
«Είχαν προστασία από μυστικές υπηρεσίες, ΕΥΠ, από δικαστές κολλητούς του Μιχαλόλια (σ.σ. αναφέρεται στον αδερφό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής)». Σε άλλο σημείο: «Ο αδερφός του έχει τις διασυνδέσεις, μιλάει με τις υπηρεσίες ο Τάκης(...), άλλαξε επώνυμο για να διαχωριστεί από τον αδερφό του τη δεκαετία του '80 που έμπαιναν οι βόμβες»...
Κάνει επίσης λόγο για μπραβιλίκια, εκβιασμούς, δωροληψίες της Χρυσής Αυγής και αναφέρει σχετικά στοιχεία, ενώ αναφέρεται και στην πρώτη ομάδα κρούσης που οργάνωσε και την ονόμασε «Πρωτεσίλαο».
«Τα είχαν πάρει από μένα όλα αυτά τα καπέλα και τα μπλουζάκια, είχαμε μια ομάδα τον Πρωτεσίλαο(...) τα ξέρανε οι υπηρεσίες(...) κάναμε πράγματα γ...με και δέρναμε, είχαμε κοντόκαννες... σε εποχές πολύ απαγορευμένες»...
Σημειωτέον ότι στο υλικό της δικογραφίας έχει κατατεθεί από τον δημοσιογράφο Δ. Ψαρρά εκτός από το αρχικό καταστατικό της οργάνωσης και ο δισέλιδος κανονισμός της ομάδας «Πρωτεσίλαος», τον οποίον αρνούνται τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.