Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Λιάνα Κανέλλη: Η κιβωτός των ζώων - Όταν η εκμεταλλευτική κοινωνία αφήνει τους αδύναμους στην ιδιωτική πρωτοβουλία (VIDEO)

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ

Η εκμεταλλευτική κοινωνία αφήνει τους αδύναμους στην ιδιωτική πρωτοβουλία

Παρασκευή 25/11/2022 - 10:38

Η εκμεταλλευτική κοινωνία αφήνει τους αδύναμους στην, πάσης φύσεως και μορφή, ιδιωτική πρωτοβουλία  τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον Αντένα με αφορμή τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου». 


Σημείωσε ότι η προστασία του παιδιού πρέπει να γίνεται με ευθύνη του κράτους και πρόσθεσε στην Αττική για 1.000 κρατικά ιδρύματα και δομές υπάρχουν μόλις 13 κοινωνικοί λειτουργοί!

Αναφερόμενη στη βία κατά των γυναικών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, τόνισε ότι βια δεν είναι μόνο η σεξουαλική αλλά είναι και στη δουλειά, στο χαμηλότερο μεροκάματο, στον τρόπο αντιμετώπισης. 

Μίλησε για υποκρισία από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε του πλειστηριασμούς και η ΝΔ κάνει τις εξώσεις. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αποφεύγει τις ευθύνες του όταν έκανε ιδιώνυμο αδίκημα τους αγώνες κατά των πλειστηριασμών που ήταν η μεγαλύτερη προστασία των τραπεζών. 

Για την ακρίβεια τόνισε πως ότι δίνουν στους καταναλωτές τα έχουν πάρει από τους καταναλωτές τόσο για τα τρόφιμα όσο και για την ενέργεια. 

902

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.