Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΜΕ: Διαμαρτυρία έξω από τον Άρειο Πάγο, ενάντια στο κύμα πλειστηριασμών και κατασχέσεων που απειλεί τα λαϊκά νοικοκυριά (VIDEO)

ΠΑΜΕ

Με διαμαρτυρία στον Άρειο Πάγο απαιτήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Διαμαρτυρία έξω από τον Άρειο Πάγο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ, ενάντια στο κύμα πλειστηριασμών και κατασχέσεων που απειλεί τα λαϊκά νοικοκυριά.

Η κινητοποίηση έγινε με αφορμή τη συνεδρίαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τη δυνατότητα των περιβόητων εταιρειών διαχείρισης (servicers) να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για λογαριασμό των funds σε βάρος της λαϊκής περιουσίας.

«Οργάνωση και αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων των λαϊκών νοικοκυριών. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», είναι το μήνυμα που έστειλε το ΠΑΜΕ.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν αντιπροσωπείες σωματείων καθώς και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής. Με τα δικά τους πανό απαίτησαν να καταργηθούν οι αντιλαϊκοί νόμοι που ξεσπιτώνουν τον λαό το Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων και η Επιτροπή Αγώνα Αυτοαπασχολουμενων Δικηγόρων.

«Αυτή η ληστεία σε βάρος του λαού της χώρας μας πρέπει να τελειώνει», σημειώνει το ΠΑΜΕ και απαιτεί την καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας, «να σταματήσουν οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία των εταιρειών διαχείρισης "κόκκινων" δανείων. Δίνουμε τη μάχη για την προστασία του λαού από τις τράπεζες και τα funds. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.