Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ακόμα δεν το είδανε κι αρχίσανε τα όργανα! — Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ δεν θα περάσουμε (SPOT - Απεργία 10/6/2021)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του αντεργατικού σχεδίου νόμου εκτρώματος, της κατάργησης του οχτάωρου, των ακόμη μεγαλύτερων φραγμών στο δικαίωμα της απεργίας και όλων των άλλων δεινών που φέρνει στην εργατική τάξη, και ο Διευθύνων Σύμβουλος και η διοίκηση της ΔΕΠΑ Εμπορίας, με μια πρωτοφανή επίδειξη αυταρχισμού, έδωσαν εντολή και κατέβασαν τις ανακοινώσεις και τις αφίσες των συνδικαλιστικών οργανώσεων που ενημέρωναν τους εργαζόμενους και τους καλούσαν για συμμετοχή στην αυριανή απεργία, από τον χώρο που αναρτιόνταν επί δεκαετίες, δηλ. από το σημείο που χτυπούν κάρτα οι εργαζόμενοι.

Παράλληλα, έστειλαν email καλώντας τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να αναρτούν τις ανακοινώσεις τους σε χώρο που προλάβαν και διαμόρφωσαν σήμερα στην αίθουσα του κυλικείου. 

Αίθουσα που όμως εδώ και μήνες έχουν διαλύσει με το πρόσχημα του Covid -19 και δεν επιτρέπουν στους εργαζόμενους να πάνε για φαγητό, αναγκάζοντας τους να τρώνε στα γραφεία τους.

Συνεπώς τις ανακοινώσεις δεν θα τις βλέπει κανείς.

Καλούμε τον Διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ εμπορίας και τη διοίκηση να σταματήσουν να συμπεριφέρονται και να διοικούν την εταιρεία σαν να είναι τσιφλίκι τους και οι εργαζόμενοι υποτελείς τους!

ΝΕΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ δεν θα περάσουμε

Να επιτρέψει η διοίκηση της ΔΕΠΑ να αναρτιόνται οι ανακοινώσεις των Συνδικαλιστικών οργανώσεων στον χώρο που αναρτιόταν επί δεκαετίες:

Στο ρολόι που χτυπούν κάρτα οι εργαζόμενοι.

Θα προασπιστούμε το δικαίωμα στην ενημέρωση και στην απεργία.

Δούλοι στον 21ο αιώνα δεν θα γίνουμε

Καλούμε μαζικά αύριο Πέμπτη

όλοι στην απεργία στην συγκέντρωση στις 10:00 στα Προπύλαια και την Πλατεία Ηρώων Ελευσίνα.

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.