Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Θανάσης Παφίλης: Μελετούσαμε όχι τι έλεγε στα μπαλκόνια, αλλά στα σαλόνια, στο Τέξας, στο Λονδίνο και στη λίμνη Κόμο ─ Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την επιλογή να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το σύστημα και το έκανε ─ Θα συνεχίσουμε με αυτούς που μας έφεραν ως εδώ; ή αν θα κάνουμε ένα βήμα προς το ΚΚΕ, για να αλλάξουμε πορεία;(VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟ «ONE TV»
Ισχυρό ΚΚΕ για να αλλάξουμε πορεία
Πέμπτη 30/05/2019 - 09:43 - Ενημέρωση: Πέμπτη 30/05/2019 - 10:30
Κάλεσμα σε αυτούς που την τελευταία στιγμή δίστασαν, να κάνουν το βήμα και να στηρίξουν το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές, απεύθυνε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό κανάλι «One TV», το βράδυ της Τετάρτης 29 Μάη.
Υπογράμμισε πως το δίλημμα των εκλογών είναι «αν θα συνεχίσουμε με αυτούς που μας έφεραν ως εδώ ή αν θα κάνουμε ένα βήμα προς το ΚΚΕ, για να αλλάξουμε πορεία». Συμπλήρωσε πως με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ «θα πάρει θάρρος ο κόσμος και θα βγει μπροστά, θα ξεμπλοκαριστούν δυνάμεις».
Ο Θ. Παφίλης ανέφερε πως το ΚΚΕ είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση και έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια. «Μελετούσαμε όχι τι έλεγε στα μπαλκόνια, αλλά στα σαλόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας τις δεσμεύσεις που είχε δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Τέξας, στο Λονδίνο και στη λίμνη Κόμο. «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την επιλογή να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το σύστημα και το έκανε», είπε. Επίσης, τόνισε πως «η σοσιαλδημοκρατία ήταν πάντα η χρυσή εφεδρεία του συστήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.