Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Η αφαCIA (Αναγνωστοπούλου) της αριστεράς και η αντικομμουνιστική διακήρυξη του ΤσΗΠΑ, με τον Κουρτς, τον Ορμπαν, τον Σαλβίνι κι όλα τα καλά παιδιά (VIDEO)

  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Υπέγραψε διακήρυξη - μνημείο αντικομμουνισμού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
*
Βλέπε και
*
Απαντώντας, το πρωί της Παρασκευής, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών Σ. Αναγνωστοπούλου στην αρχή ήταν κατηγορηματική ότι:
─ «δεν υπήρξε κανένα ψήφισμα που να υπογράψουν οι αρχηγοί των κρατών - μελών της Ευρώπης». Πως απλά «υπήρξε ένα σχέδιο» και εξέφρασε την απορία της για το «πώς εμφανίστηκε» το κείμενο στη Βουλή.

Το ψέμα αποδείχθηκε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κατέθεσε λίγο μετά στα πρακτικά το κείμενο της διακήρυξης, το οποίο είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
  • Η αναπληρώτρια υπουργός αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι υπάρχει διακήρυξη και ότι είναι και ομόφωνη, δηλαδή ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε το κείμενο μαζί με τους ακροδεξιούς που υποτίθεται ότι πολεμά... Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι ήταν επιλογή της κυβέρνησης, γιατί όπως είπε «εμείς τη θέλουμε την ομοφωνία...».
Εφτασε μάλιστα να ζητήσει από πάνω και τα ρέστα από το ΚΚΕ, λέγοντας ότι το Κόμμα «περιμένει να αλλάξει όλος ο κόσμος».
  • Και αναπαράγοντας όλη την αντιδραστική σαβούρα, πρόσθεσε ότι είναι «επιλογή των λαών στις πρώην ανατολικές χώρες να είναι στη δεξιά και άκρα δεξιά»,
εκεί δηλαδή όπου με τις ευλογίες της ΕΕ διώκονται οι κομμουνιστές και αθωώνονται οι συνεργάτες των ναζί.
«Οσο μιλάτε εκτίθεστε», ανέφερε ο Θ. Παφίλης και τόνισε ότι «τη Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης, με 50 εκατ. νεκρούς, με τους 20 εκατ. να είναι Σοβιετικοί, υπογράφουν τη διακήρυξη για το σιδηρούν παραπέτασμα, μαζί, Σαλβίνι, Ορμπαν, Κουρτς και Τσίπρας. Ομόφωνο ψήφισμα! Εδώ δεν υπάρχει πάτος πια (...) Μας μιλάτε για δύο πόλους που τελικά είναι ένας πόλος και λέγεται υπεράσπιση του βάρβαρου καπιταλιστικού συστήματος. Ασέβεια σε εκατομμύρια νεκρούς. Δικαιώνετε τους φασίστες, αυτό που κάνει δηλαδή η ΕΕ τόσα χρόνια. Μεγάλη ντροπή, και θα το πληρώσετε από τον κόσμο σας πολύ ακριβά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.