Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019

Ακαριαίος Μάκης Παπαδόπουλος: 4 λεπτά ουσίας: Αν υπάρχει κρυφή ατζέντα της ΝΔ; Υπάρχει μια επίσημη ατζέντα της ΕΕ που έχει αποστολή. Στηρίζει ένα δρόμο ανάπτυξης όπου οι θύτες γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι ─ Φαντασιακή (απαντώντας στον Κόκκαλη) είναι μια κοινωνία στην οποία μπορεί να κερδίζουν μαζί και οι θύτες και τα θύματα της εκμετάλλευσης (VIDEO)

Την αντεργατική ατζέντα της ΕΕ την έχουν προσυπογράψει όλοι τους
Ακαριαίος ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (4' ουσίας): (Υπάρχει κρυφή ατζέντα της ΝΔ;) Υπάρχει μια επίσημη ατζέντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την οποία την έχουν προσυπογράψει σοσιαλδημοκράτες και φιλελεύθεροι δεξιοί και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Και αυτή η αντεργατική ατζέντα της ΕΕ έχει ελαστικά ωράρια, μερική απασχόληση, δουλειά μέχρι τα βαθιά γεράματα για ένα μισθό πείνας, αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και κατεδάφιση εργασιακών δικαιωμάτων
Η ΕΕ έχει αποστολή, στηρίζει το μεγάλο κεφάλαιο, στηρίζει ένα δρόμο ανάπτυξης που επιδεινώνεται η θέση των θυμάτων της εκμετάλλευσης και οι θύτες γίνονται όλο και πιο αδίστακτοι. Φαντασιακή (απαντώντας στον Κόκκαλη) είναι μια κοινωνία στην οποία μπορεί να κερδίζουν μαζί και οι θύτες και τα θύματα της εκμετάλλευσης (VIDEO)
«Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους να μην πέσουν σε αυτή την παγίδα της τεχνητής πόλωσης, να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ για να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση, για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση την επόμενη μέρα», τόνισε ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ1, το πρωί της Δευτέρας 13 Μάη.
Απαντώντας δε στον μύθο του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να αλλάξει μέσα από ένα νέο «κοινωνικό συμβόλαιο», ξεκαθάρισε πως η ΕΕ δεν είναι ένα ουδέτερο γήπεδο όπου συγκρούονται η «πρόοδος» με τη «συντήρηση», αλλά έχει ως αποστολή της να στηρίξει το μεγάλο κεφάλαιο.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.