Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Στο φασιστοχώρο του facebook – Να σπάσουμε τους τοίχους που υψώνει απέναντί μας η αστική τάξη με τα συρμάτινα, αγκυλωτά της (δια)δίχτυα.



Ο πρόστοιχος του facebook έχει μπλοκάρει τις δημοσιεύσεις της Μποτίλιας Στον Άνεμο.
*
Ο πρόστοιχος του facebook έχει μπλοκάρει τις κόκκινες δημοσιεύσεις της Μποτίλιας Στον Άνεμο π.χ. για Υδρογονάνθρακες Κύπρου, Μπελογιάννη, ΓΣΕργοδοτών, ΚΚΕ-Κουτσούμπα στη Θράκη, ΠΑΜΕ, Ευρωστρατό του Κεφαλαίου, Αγγουλέ, ιουδαιοναζί, Βενεζουέλα, την επίθεση των χρυσαύγουλων στην Καλλιθέα, την ανακοίνωση του ΚΚΕ για το 1821, τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία, μέχρι τα σχέδια-πορτρέτα του Μπ. Ζ. των: Ελύτη (περιέχει τη λέξη ΠΑΜΕ), Σαχτούρη, Μαρξ, Ένγκελς…
*
Facebook: Πληροφορίες για τη δημοσίευσή σας Σήμερα
Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει τη δημοσίευσή σας.
Έχουμε θεσπίσει τους Όρους της κοινότητας για να ενθαρρύνουμε την έκφραση και τη σύνδεση των χρηστών με σεβασμό προς όλους (τους φασίστες, κυρίως).
Ο πρόστοιχος του facebook δεν ερυθριά με δημοσιεύματα και σχόλια σεξιστικά, φαλοκρατικά, μισογύνικα, φιλοναζιστικά, χουντικά, χρυσαυγίτικα…
*
Καίτη Πανοπούλου: Η Δασκάλα του μετανάστη. Μια γλυκιά, ζεστή παρουσία στο Στέκι Νεολαίας Πατησίων-Κυψέλης
Ο πρόστοιχος του facebook έχει μπλοκάρει την Μποτίλια Στον Άνεμο με αφορμή δημοσίευμα για το θάνατο της συντρόφισσας Καίτης Πανοπούλου, μέλους του ΚΚΕ και Δασκάλας στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων – Κυψέλης), με τίτλο:
«
Καίτη Πανοπούλου, 20 Ιουλ. 1944 – 31 Μαρ. 2019: Η Δασκάλα – Η κόκκινη ελληνική ψυχή του μετανάστη», και σύνδεσμο την ιστοσελίδα της Μποτίλιας στο Google.

Το σύνδεσμο που παραπέμπει εκεί τον απαγορεύει!
*
Ο πρόστοιχος του facebook έχει μπλοκάρει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το μπλογκ Μποτίλια Στον Άνεμο.
Στην προσπάθεια να δημοσιεύσω από την Μποτίλια στο facebook, το φασιστοχώρι με πληροφορεί ότι:
 Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook.
*
Ο πρόστοιχος του facebook επέτρεψε την παρούσα δημοσίευση χωρίς όμως τους συνδέσμους που παραπέμπουν στην Μποτίλια για ξεκάρφωμα.
*
Πρέπει να σπάσουμε τους τοίχους που υψώνει απέναντί μας η αστική τάξη με τα συρμάτινα, αγκυλωτά της (δια)δίχτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.