Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ασφάλειες ζωής για το Κεφάλαιο

Otto Griebel (1895-1972)
The International (Η Διεθνής), 1928
Το λοιπόν, εμείς δεν δίνουμε τα παιδιά μας δουλοπάροικους στο συναινετικό κέρδος των συναινετικών συμφωνιών των φιλελεύθερων εργατικών Κύπρου.

Δεν δίνουμε τα παιδιά κανενός, για δούλους ημιαπασχολούμενους και ανέργους σε αγγλικανικές συνδικαλιστικές αιρέσεις του εργατικού κινήματος!!


Ανθρώπινες ζωές διαπραγματεύεστε, όσο κάθεστε όσοι κάθεστε στα γραφεία σας και στα γραφεία των εργοδοτών Κύπρου γράφοντας "ιστορία" - και τί ιστορία!!!!! 

Ανθρώπινες ζωές πουλάτε στο όνομα της αριστεράς! Ασφάλειες ζωής του Κεφαλαίου Πουλάτε!! Πάει ο καιρός της σιωπής και πάει ο καιρός της κατανόησης! 

Βλέπουμε τους γονείς μας να ζουν σαν απόκληροι με πενιχρές συντάξεις δεν θα δώσουμε και τα παιδιά μας για παρανάλωμα του κέρδους της εξουσίας που είναι και δικής σας εξουσία πια.

Εγώ το δικό μου παιδί δεν σας το δίνω σκλάβο για 500 ευρώ μεροκάματο για να κόβετε εσείς κορδέλες στα εγκαίνια του κάθε επιχειρηματία Σιακόλα προσμένοντας τη "δίκαιη κοινωνία"....δώστε αν θέλετε τα δικά σας παιδιά - που σιγά μην τα δώσετε!!! Και γιατί να τα δώσετε; Εσείς είστε "η μέση κυπριακή οικογένεια" με οικογενειακό προϋπολογισμό του μισού ή άνω του ενός εκατομμυρίου. Οι εργάτες όμως πρέπει να υπογράφουν την καταδίκη τους και την καταδίκη των παιδιών τους γιατί δεν είναι "μέση κυπριακή οικογένεια" είναι από τη μέση και κάτω, εκεί δηλαδή που την βάλατε...

Στο μεταξύ μπορείτε να τα λέτε και με συντρόφους για αυτοϋπνωση...των υπολοίπων!! 

Όχι στα σύγχρονα εργατικά σφαγεία που φτιάχνετε για τα παιδιά μας, Τζ ας γενεί το γαίμαν μας αυλάτζιν!!! Παρά να γίνει η ντροπή μας ένα με τον τάφο μας!!!



Πηγή: Disdaimona

Επιλογή πίνακα και προσθήκη δεύτερου τραγουδιού,
Μποτίλια Στον Άνεμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.