Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Παφίλης - Μπογιόπουλος στο στούντιο της ΝΕΤ

Ο Θ. Παφίλης στο στούντιο της ΝΕΤ


Θανάσης Παφίλης: Ο αγώνας των εργαζομένων στην ΕΡΤ να συνδεθεί με τον αγώνα των υπόλοιπων εργαζομένων που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική

Οι εργαζόμενοι έχουν μεγάλη δύναμη όταν αποφασίσουν να παλέψουν, τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στην εκπομπή των εργαζομένων της ΝΕΤ.
Σημείωσε ότι το ΚΚΕ θα καταθέσει τροπολογία για την κατάργηση της πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ ζητά επισήμως από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μην την υπογράψει.
Υπογράμμισε ότι ο αγώνας των εργαζομένων στην ΕΡΤ πρέπει να συνδεθεί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους που πλήττονται εξίσου και θα πληγούν και χειρότερα από αυτή την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Να υπάρξει συνολική συμπαράταξη των εργαζομένων, που πλήττονται, με σαφέστατο μέτωπο.

Από  902

 

Ο Ν. Μπογιόπουλος στο στούντιο της ΝΕΤ

Κι ενώ η τρικομματική κυβέρνηση, φιμώνει εκτός από την κρατική τηλεόραση και τον 902 (του οποίου το σήμα ανεβοκατεβαίνει) ....
... ο Νίκος Μπογιόπουλος βρέθηκε πριν από λίγο στο στούντιο της ΝΕΤ. Μέσω  Redfly PlanetΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.