Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

➽ Συνελήφθησαν η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη ➽ ΠΑΜΕ: ΟΛΟΙ στην Αβύδου 146, στη Ζωγράφου! Για άλλη μια φορά τα κοράκια βρίσκονται εκεί με την συνοδεία των ΜΑΤ να αρπάξουν το σπίτι ➽ Όλοι τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου ➽ Τηλεφωνική παρέμβαση του Θ. Παφίλη στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ➽ Τα ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τον δρόμο στο σπίτι της Ι. Κολοβού ➽ VIDEO - Tweet

Όλοι τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα - Συνελήφθησαν η Ι. Κολοβού και ο γιος της (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Όλοι τώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Συνελήφθησαν η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη.

Έξω από το ΑΤ Ζωγράφου

Στο πλευρό της ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του ΚΚΕ, ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου, με τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Καραβίδα και αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Νωρίτερα, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με χημικά στους κατοίκους που βρίσκονται έξω από το σπίτι της Ι. Κολοβού, οι οποίοι αντιδρούν στη νέα προσπάθεια έξωσης από το σπίτι της στην οδό Αβύδου 146.

«Κανένας μόνος, παντού ξεσηκωμός, τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός», φωνάζουν όσοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της καταγγέλλοντας τη νέα επιχείρηση έξωσης. 

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι, ενώ το φορτηγό μαζεύει τα πράγματα της γυναίκας από το σπίτι.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.