Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Παφίλης: Όσο πιο γρήγορα ο λαός ξεπεράσει τις αυταπάτες του για διαφορετική διαχείριση (με όποια κυβέρνηση) αυτού του συστήματος, μπορεί να έχει ελπίδα (AUDIO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Η πολιτική της λιτότητας δεν θα έχει τέλος, αν ο λαός δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του
(AUDIO)
Τρίτη 06/09/2016 - 12:50 - Ενημέρωση: Τρίτη 06/09/2016 - 13:41
Η πολιτική της λιτότητας που εφαρμόζει και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν θα έχει τέλος, αν ο λαός δεν οργανωθεί και δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του, τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Ο Θ. Παφίλης, σχολιάζοντας την υστέρηση στα έσοδα του Δημοσίου, σημείωσε ότι η λαϊκή οικογένεια δεν μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, καθώς έχει συντριβεί από το μπαράζ φόρων και τη συνολική αντιλαϊκή πολιτική. Πρόσθεσε, όμως, ότι το ζητούμενο για το λαό δεν θα πρέπει να είναι «να πιαστεί» ο στόχος των εσόδων, αλλά αν θα ζήσει η λαϊκή οικογένεια.
Σχολιάζοντας τα περί «μετανάστευσης» των επιχειρήσεων, λόγω της «βαριάς φορολόγησής τους» στην Ελλάδα, ο Θ. Παφίλης σημείωσε ότι οι επιχειρήσεις δεν φεύγουν λόγω της «υψηλής φορολογίας», αλλά επειδή μπορούν να βρουν περισσότερα κέρδη αλλού και μέσα από ένα ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς.
Αναφερόμενος στη σημασία των συλλαλητηρίων ενόψει της ΔΕΘ, ανέφερε ότι η επιτυχία τους θα είναι σημαντική, ωστόσο πρόσθεσε ότι βασικός δείκτης της ανασύνταξης του κινήματος θα είναι να ξαναζωντανέψουν τα σωματεία και να υπάρξει λαϊκή συμμαχία σε ένα ενιαίο μέτωπο, που θα χαράξει το δρόμο για μία άλλη εξουσία.
Κατέληξε λέγοντας ότι η αγανάκτηση του λαού «βράζει», η οποία πρέπει να εκφραστεί με αγώνες και ενίσχυση του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.