Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Δημήτρης Κουτσούμπας: Οι ευπαθείς ομάδες, το ΕΚΑΣ, τα αντισταθμιστικά μέτρα, το αλισβερίσι των τηλεοπτικών αδειών και τα διαρκή ψέματα της κυβέρνησης (VIDEO)

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, στο «ΣΚΑΪ»
Σάββατο 03/09/2016 - 09:25
Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» το πρωί του Σαββάτου 3 Σεπτέμβρη.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που θα συνεχιστούν διότι «όχι μόνο το μνημόνιο, αλλά η πολιτική που επέλεξε η κυβέρνηση και έχει αποφασίσει να τη φέρει μέχρι τέλος, οδηγεί στα τάρταρα τον ελληνικό λαό, ο οποίος πρέπει να ανασκουμπωθεί», υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας. 
Με αφορμή το κλίμα προσδοκιών που καλλιεργεί η κυβέρνηση ενόψει της ΔΕΘ, κατήγγειλε την κυβέρνηση για την κοροϊδία και τα ψέματα που λέει στον ελληνικό λαό, όπως ότι τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στις ευπαθείς ομάδες, ενώ είναι γνωστό πως «σε συνθήκες επιτήρησης, όσα χρήματα μπαίνουν στο κρατικό ταμείο πηγαίνουν στους δανειστές».
Αναφέρθηκε, επίσης, στην αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, το ρόλο των πολιτικών δυνάμεων, αλλά και στη διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών επισημαίνοντας την ανάγκη να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα κανάλια που δεν πήραν άδειες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.