Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Κουαρτέτο νταουλιών: Πολλάκις προαπαιτούμενα, πλειστάκις αντιλαϊκά, αλλά αρκούντως αριστερά

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ
Από σήμερα οι συζητήσεις για τα προαπαιτούμενα, στην ατζέντα το Υπερ-ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων
Δευτέρα 12/09/2016 - 11:43
Αρχίζουν εκ νέου σήμερα οι συζητήσεις της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών για την υλοποίηση των 15 προαπαιτούμενων αντιλαϊκών μέτρων που συνδέονται με την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ.
To σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει συζητήσεις για θέματα διαφθοράς και για το νέο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα τεθεί η στελέχωση του Ταμείου, τα ΔΣ των τραπεζών, η συμφωνία για το Ελληνικό, η ιδιωτικοποίηση της Εγνατίας, ο διαγωνισμός για τον ΑΔΜΗΕ και άλλες «εκκρεμότητες» της πρώτης αξιολόγησης.
Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει συζήτηση και ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης που περιλαμβάνει αντεργατικές ανατροπές. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλου, με το κουαρτέτο. Επίσης τις συζητήσεις θα απασχολήσει και η σύνταξη του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού του 2017.
Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσουν την αξιολόγηση των δημοσιονομικών στοιχείων που θα αξιοποιηθούν στη νέα μελέτη του Ταμείου για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους που είναι υποχρεωτική με βάση το καταστατικό του προκειμένου να αποφασισθεί έως το τέλος του 2016 η συμμετοχή στο τρίτο μνημόνιο.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.