Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα και προσαρμοσμένα στη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκος Καραθανασόπουλος: Τα ΜΜΕ, οι τράπεζες, η διαπλοκή, η κυβέρνηση και τα... αυτονόητα (AUDIO)

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Υπήρχε και θα υπάρχει η διαπλοκή ανάμεσα στις τράπεζες και στις επιχειρήσεις
(AUDIO)
Τετάρτη 21/09/2016 - 10:28
Ψάχνει το δέντρο και χάνει το δάσος ανέφερε για την εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, λέγοντα πως τα «κόκκινα» δάνεια στην Ελλάδα είναι 100 δισ. ευρώ και η επιτροπή ασχολείται με το 1 δισ. ευρώ αυτών, δηλαδή περίπου με το 1% των συνολικών «κόκκινων» δανείων.
Μιλώντας στην ΕΡΑ, τόνισε πως υπήρχε και θα υπάρχει διαπλοκή ανάμεσα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και σημείωσε ότι τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν τα συμφέροντα συνολικά της αστικής τάξης και συκοφαντούν τους αγώνες των εργαζομένων.
Για τις τηλεοπτικές άδειες ανάφερε πως εφόσον η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι όλα έγινα καλά θα έπρεπε από μόνη της να επιδιώξει την ενημέρωση της Βουλής και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που έχουν διαμορφωθεί. Πρόσθεσε ότι υπάρχει ζήτημα, καθώς τα χρήματα που θα δώσουν οι υπερθεματιστές δεν βγαίνουν από τη λειτουργία ενός καναλιού οπότε θα τα βγάλουν με άλλους τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.