Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Θανάσημος Παφίλης: Επί 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% των νομοσχεδίων με τη ΝΔ καιτο ΠΑΣΟΚ ψήφισε το 70%! Γι' αυτό ΚΚΕ δαγκωτό!! (VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ

Ο Θανάσης Παφίλης και υποψήφιος βουλευτής ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΑ. Χαρακτήρισε προεκλογικές φωτοβολίδες και απέραντη υποκρισία τις κινήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι επιδίωξη είναι ενόψει των εκλογών να κρυφτεί η συμφωνία τους στα μεγάλα ζητήματα.

«Για αυτό ΚΚΕ δαγκωτό», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, διότι χρειάζεται ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα στην επόμενη κυβέρνηση που ξέρουμε ότι θα είναι αντιλαϊκή.

Για τις παρακολουθήσεις υπογράμμισε ότι δεν αμφισβητούν το θεσμικό πλαίσιο που τις επιτρέπει και επισήμανε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που το διαμόρφωσαν. Θύμισε ότι έγινε προσπάθεια να συγκαλυφθούν οι υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Σε ό,τι αφορά τις τροπολογίες από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη είπε ότι η μία είναι χειρότερη από την άλλη, τονίζοντας ότι ανοίγουν επικίνδυνα μονοπάτια και πρόσθεσε ότι από τη μια γίνεται συζήτηση για το «κόψιμο» των φασιστών και από την άλλη η κυβέρνηση, με την ανοχή του Δήμου Αθηναίων, δίνει άδεια για συγκέντρωση στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.