Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023

Μια Ελλάδα-αμερικανοΝΑΤΟική βάση: Πέντε λιμάνια καταλαμβάνουν οι Αμερικανοί για μεταφορά πολεμοφοδίων — Ανεπιθύμητο αεροπλανοφόρο «G.W. Bush» — Συλλαλητήριο σήμερα (4/2/2023) στις 12 μ.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΑΠ' ΑΚΡΗ Σ' ΑΚΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε λιμάνια καταλαμβάνουν οι Αμερικανοί για μεταφορά πολεμοφοδίων

Συνεπεία όσων ψήφισαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, μετατρέπονται σε «αμερικανικό έδαφος» για διεκπεραίωση στρατιωτικού υλικού προς τη συνοριογραμμή με τη Ρωσία | Υπό «επιτήρηση» οι εργαζόμενοι, περίκλειστες «πόλεις» και «ξέφραγο αμπέλι» πρακτόρων απέναντι στον «εχθρό λαό»

Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος και Καβάλα είναι τα 5 λιμάνια που οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τουλάχιστον έως τα τέλη του 2028 για διεκπεραιώσεις στρατιωτικών τους φορτίων και πολεμοφοδίων προς Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη συνοριογραμμή με τη Ρωσία, ενόσω κλιμακώνονται οι ιμπεριαλιστικές κόντρες για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές και τους διαύλους.Ανεπιθύμητο το αμερικανοΝΑΤΟικό αεροπλανοφόρο - Όλοι στο συλλαλητήριο σήμερα στις 12 μ.

Συλλαλητήριο ενάντια στον ελλιμενισμό του αμερικανοΝΑΤΟικού αεροπλανοφόρoυ «G.W. Bush» στον Πειραιά, διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ, σήμερα Σάββατο 4 Φλεβάρη, 12 μ., στην πλατεία Κοραή.

Στο κάλεσμά της η ΤΕ Πειραιά σημειώνει: 

«Σε μια περίοδο που ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα στρατόπεδα των ληστών ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ από τη μια, και της καπιταλιστικής Ρωσίας και Κίνας από την άλλη, κλιμακώνεται επικίνδυνα…η εμπλοκή της χώρας μας και του λιμανιού του Πειραιά στους επικίνδυνους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς, καλά κρατεί!

Τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα της εμπλοκής αποτελεί η "επίσκεψη" του αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ USS “G. W. Bush” στο λιμάνι του Πειραιά!

Εξέλιξη επικίνδυνη που δεν έχει καμία σχέση με τα συμφέροντα του λαού και της νεολαίας. Γιατί καθιστά τη χώρα μας "θύτη" των ληστρικών πολέμων των ιμπεριαλιστών απέναντι σε άλλους λαούς, στο πλευρό του ΝΑΤΟ - ΕΕ και ΗΠΑ. Καθιστά τον λαό μας και την περιοχή μας πιθανό "θύμα" αφού μπορεί να μετατραπεί σε στόχο αντιποίνων.

Ενώ όσο μπλεκόμαστε πιο βαθιά "στο στόμα του λύκου", με ευθύνη τόσο της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ όσο και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός και η νεολαία πληρώνει συνεχώς "το μάρμαρο" αυτής της εμπλοκής, με τις υπέρογκες στρατιωτικές δαπάνες που αφορούν τους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, και όχι την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Την ώρα μάλιστα που ο λαός μας βλέπει να εξανεμίζεται το εισόδημά του, έρχεται αντιμέτωπος με την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια, ζει "στο πετσί του" τις επιπτώσεις της πολιτικής των κυβερνήσεων και της ΕΕ στην υγεία, την παιδεία κ.ά.

Απέναντι σε όλα αυτά το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία του Πειραιά σε μεγάλη κινητοποίηση και αγώνα ενάντια στην εμπλοκή τους χώρας και του λιμανιού σε σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ.

Να παλέψει ενάντια στην μετατροπή του λιμανιού του Πειραιά σε ναύσταθμο των ιμπεριαλιστών!

Σε καλεί να παλέψουμε για:

  • Να σταματήσουν αμέσως η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς και η εμπλοκή της στο ιμπεριαλιστικό μακελειό στην Ουκρανία.
  • Να κλείσουν τώρα όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας, που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου.
  • Καμία παραχώρηση του λιμανιού Πειραιά και των υποδομών του για τους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς».

 

Κι αυτό έχοντας λυμένα τα χέρια μέσα από διαδικασίες όπως ο περιλάλητος Στρατηγικός Διάλογος μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών (ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ το 2018 και συνεχίζεται πλέον επί ΝΔ), και οι δύο «επικαιροποιήσεις» της Συμφωνίας για τις Βάσεις (όπως συζητήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίστηκαν και εφαρμόζονται επί ΝΔ), μετατρέποντας ολόκληρη τη χώρα σε προμαχώνα των Ευρωατλαντικών.

Διόλου τυχαία, 4 από τα 5 λιμάνια συγκαταλέγονται σε λίστα των ΗΠΑ (την αποκάλυψε ο «Ριζοσπάστης» τον Αύγουστο) με σημεία της ελληνικής επικράτειας κρίσιμης γι' αυτές σημασίας, όπου έχουν ανθρώπους τους και στα οποία θέλουν να ελέγχουν ποιος μπαίνει και τι κάνει. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ήδη από τότε:

-- Το λιμάνι του Πειραιά και το κλιμάκιο της Διοίκησης Χερσαίων Αναπτύξεων και Διανομών των ΗΠΑ (SDDC - U.S. Army's Military Surface Deployment and Distribution Command), που έχει αναπτυχθεί εκεί μια ανάσα από τους Κινέζους της COSCO.

-- Το Στρατόπεδο «Γεωργούλα» στον Βόλο (του αποδίδουν τον χαρακτηρισμό Logistics Support Area Volos) και το λιμάνι της πόλης.

-- Το Στρατόπεδο «Νταλίπη» στη Θεσσαλονίκη και το αεροπορικό σκέλος του αεροδρομίου της πόλης.

-- 4 σημεία στην Αλεξανδρούπολη, ειδικότερα το Στρατόπεδο «Κανδηλάπτη» (Logistics Support Area «Αlex A»). Το Στρατόπεδο «Γιαννούλη» (Logistics Support Area «Αlex Β»). Την έδρα της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (με την οποία συνεργάζονται στενά σε όλες τις απανωτές τα τελευταία χρόνια διεκπεραιώσεις δυνάμεών τους στη συνοριογραμμή με τη Ρωσία και γενικά ό,τι οι ίδιοι ονομάζουν «ευρωπαϊκό θέατρο επιχειρήσεων») στην πόλη. Και φυσικά το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, σημεία εισόδου και εξόδου στις σχετικές διεκπεραιώσεις.

-- Τη δε Καβάλα φρόντισε να την επιθεωρήσει τον Οκτώβρη ο ίδιος ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τζέιμς Τσούνις, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας.

Σε αυτό το πλαίσιο και βάσει νεότερων εγγράφων που δημοσιοποιεί σήμερα ο «Ριζοσπάστης», οι Αμερικανοί, συγκεκριμένα το 839 Τάγμα Μεταφορών (TC Det Eastern Med-Greece Detachment, με χώρες ευθύνης Ελλάδα, Τουρκία και Ιταλία), αναζητούν στην «αγορά» εταιρείες που θα τους παρέχουν «φορτοεκφορτωτικές και άλλες συναφείς υπηρεσίες σε τερματικούς σταθμούς λιμένων» (Stevedoring and Related Terminal Services - S&RTS) στα προαναφερόμενα λιμάνια, με περίοδο συμβολαίων από 16/12/2023 έως 15/12/2028, βάζοντάς τα στο στόχαστρο αντίπαλων ιμπεριαλιστικών κέντρων.

Συνεχείς διεκπεραιώσεις 365 μέρες τον χρόνο

Διάγραμμα που δίνουν οι Αμερικανοί στους αναδόχους της 5ετούς μπίζνας, με τους εκτιμώμενους χρόνους εκφόρτωσης των τύπων πλοίων που θα αξιοποιήσουν, για να μεταφέρουν πολεμικό υλικό στα 5 λιμάνια στην Ελλάδα

Διάγραμμα που δίνουν οι Αμερικανοί στους αναδόχους της 5ετούς μπίζνας, με τους εκτιμώμενους χρόνους εκφόρτωσης των τύπων πλοίων που θα αξιοποιήσουν, για να μεταφέρουν πολεμικό υλικό στα 5 λιμάνια στην Ελλάδα

Όπως τονίζεται στα σχετικά έγγραφα, οι υπηρεσίες θα καλύπτουν όλο το φάσμα του χειρισμού διεκπεραίωσης φορτίων του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DOD), μέσω πολλαπλών τρόπων μεταφοράς.

«Ο ανάδοχος ενδέχεται να υποχρεωθεί να εκτελεί υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, συμπεριλαμβανομένων όλων των επίσημων αργιών», ξεκαθαρίζεται ευθύς εξαρχής, δίνοντας μιαν ιδέα του φόρτου εργασίας, το τι σκοπεύουν να περάσουν από εδώ, σε υποστήριξη των στρατευμάτων τους. Άλλωστε, δίνουν τα εξής ωράρια:

-- Δευτέρα ως Κυριακή (συμπεριλαμβανομένου Σαββατοκύριακου), πρωινή βάρδια 07.30 - 14.30, απογευματινή βάρδια 15.00 - 22.00, νυχτερινή 22.00 - 05.00. Δουλειά, δηλαδή, 21 ώρες τη μέρα.

-- Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Παραμονή Χριστουγέννων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα δουλεύει η απογευματινή βάρδια.

-- Αφήνουν ως αργίες το Πάσχα, την Πρωτομαγιά και ανήμερα Χριστούγεννα.

Παραπέρα γίνεται σαφές ότι «οι υπηρεσίες S&RTS θα καλύπτουν όλο το φάσμα της διαχείρισης στρατιωτικού φορτίου των ΗΠΑ (π.χ. εμπορευματοκιβώτια, οχήματα, φορτηγά και αεροσκάφη περιστροφικών ή σταθερών πτερυγίων) που διεκπεραιώνονται μέσω των καθορισμένων λιμένων. Επιχειρησιακά καθήκοντα θα περιλαμβάνουν, αλλά δεν θα περιορίζονται, σε όλες τις υπηρεσίες φορτοεκφόρτωσης που απαιτούνται για τη φόρτωση και εκφόρτωση πλοίων, φορτηγών και σιδηροδρομικών συρμών», ξεκαθαρίζουν οι Αμερικανοί, κάνοντας καθαρό ότι εκτός των 5 λιμένων, βάζουν πόδι και στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο όπου αυτό τους χρειάζεται, όπως γίνεται άλλωστε ήδη π.χ. στην Αλεξανδρούπολη, όποτε ξεφορτώνει εκεί πλοίο τους, και ακολούθως σε συντονισμό με το Λιμενικό, την Αστυνομία και τον Στρατό Ξηράς ξεκινά η διεκπεραίωση φορτίων προς Βουλγαρία και βορειότερα μέσω του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου του Εβρου. Αλλωστε, και σε άλλο σημείο των εγγράφων τους αναφέρεται ότι όποτε ζητηθεί «ο ανάδοχος θα φροντίσει για την εσωτερική μεταφορά στρατιωτικού φορτίου από/προς τις υποστηριζόμενες από την παρούσα σύμβαση πόλεις - λιμάνια (Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος και Καβάλα), προς/από διάφορες τοποθεσίες με βάση τις απαιτήσεις της αποστολής», π.χ. από τον Βόλο στο Στεφανοβίκειο όπου αναπτύσσουν ελικόπτερά τους.

Επίσης, ο ανάδοχος πρέπει να έχει «πιστοποίηση επικίνδυνων υλικών» («Hazardous Material Certification»), βάσει της οποίας το προσωπικό του θα επιτρέπεται να χειρίζεται «πυρομαχικά και εκρηκτικά», όπως σαφώς αναφέρουν οι Αμερικανοί, μην αφήνοντας περιθώρια αμφιβολιών για το τι άλλο θα περάσει από την Ελλάδα προς το μέτωπο και την επόμενη 5ετία.

Επιτήρηση, φακέλωμα, τρομοκρατία απέναντι στους εργαζόμενους

Κι επειδή όλο αυτό είναι πολύ ...ευαίσθητο ζήτημα παίρνουν τα μέτρα τους από τώρα: «Εάν η κυβέρνηση ειδοποιήσει τον ανάδοχο ότι η απασχόληση ή η συνέχιση της απασχόλησης οποιουδήποτε υπαλλήλου του εργολάβου είναι επιζήμια για τα συμφέροντα ή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των ΗΠΑ, ο ανάδοχος θα προβεί σε οποιεσδήποτε αλλαγές είναι αναγκαίες στους διορισμούς» - όρος που μπαίνει από τους Αμερικανούς ώστε να διασφαλίσουν ότι θα έχουν προσωπικό απόλυτα υποταγμένο στις διαταγές τους, χώρια την παρακολούθηση και το φακέλωμα από πλευράς τους σε βάρος των εργαζομένων.

Αλλωστε, λένε καθαρά ότι «τα άτομα που απασχολούνται από την κυβέρνηση θα αναφέρουν περιστατικά που σχετίζονται με απειλές, ενδεικτικές συμπεριφορές και άλλα θέματα ενδιαφέροντος της Αντικατασκοπείας (...) στον Αξιωματικό Ασφαλείας Εγκατάστασης, το πλησιέστερο Στρατιωτικό Γραφείο Αντικατασκοπείας, το FBI, ή την Υπηρεσία Αμυντικής Αντικατασκοπείας και Ασφάλειας (Defense Counterintelligence and Security Agency)».

Στο ενδιάμεσο μπαίνουν και μια σειρά από άλλες προβλέψεις, όπως ότι «ο ανάδοχος θα διασφαλίζει πως όλο το προσωπικό του αναδόχου πρέπει ανά πάσα στιγμή να τηρεί όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας που ορίζονται από τον διοικητή Εγκατάστασης και τον Διοικητή του 839ου Τάγματος Μεταφορών, TC DET Eastern Med-Greece». Δηλαδή, οι εργαζόμενοι θα είναι απευθείας υπόλογοι στον Αμερικανό διοικητή, που ίδιος ανθύπατος θα λειτουργεί ως κράτος εν κράτει.

Με φόβο εξάλλου απέναντι στο λαϊκό κίνημα, ξεκαθαρίζεται ότι «ο ανάδοχος, κατόπιν αιτήματος της USG (αμερικανική κυβέρνηση), θα λάβει πρόσθετα μέτρα ασφάλειας για τη διατήρηση των υψηλότερων απαιτήσεων ασφαλείας για το προσωπικό και το φορτίο της USG, εκτός από τις δυνάμεις του κράτους υποδοχής ή την ασφάλεια του λιμένα», που επίσης θα παραταχθούν εκεί για την ασφάλεια των Αμερικανών.

Οι Αμερικανοί διευκρινίζουν ότι «ασφάλεια είναι η προστασία ανθρώπων και περιουσιακών στοιχείων από ενέργειες και γεγονότα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά ή απώλεια. Αυτό περιλαμβάνει προστασία από πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές, κλοπές, βανδαλισμούς και τρομοκρατία», έννοιες - λάστιχο στα χέρια τους, για να διώξουν και την πάλη του λαϊκού κινήματος απέναντι στους σχεδιασμούς τους.

Φράχτες, συρματοπλέγματα, μπλοκ από τσιμέντο, διώξεις

Σε κάθε περίπτωση προσθέτουν ότι «η ασφάλεια περιλαμβάνει μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για την άρνηση της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και πόρους, και για την προστασία του προσωπικού και της περιουσίας από ζημιές». Ενδεικτικά θα περιλαμβάνει «τσιμεντένια φράγματα, περιφράξεις, συμβεβλημένο προσωπικό ασφαλείας» κ.λπ.

Μάλιστα, έχουν ολόκληρο σχέδιο απομόνωσης των χώρων που θα καταλάβουν στους 5 λιμένες. Διαβάζουμε: «Ο ανάδοχος, κατόπιν αιτήματος (των Αμερικανών) θα παράσχει κοντέινερ 20 ή 40 ποδών και φράγματα από σκυρόδεμα για την κατασκευή ενός περιμετρικού τοίχου ασφαλείας σε καθένα από τα κατονομαζόμενα λιμάνια, ανάλογα με τις ανάγκες». «Τα κοντέινερ πρέπει να τοποθετούνται από άκρη σε άκρη και με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν 100% αδιάσπαστο χώρο μεταξύ κάθε κοντέινερ, με μία μόνο είσοδο και έξοδο, και να καλύπτουν ολόκληρη την ακτίνα της καθορισμένης περιοχής εργασίας». Τα δε φράγματα από τσιμέντο «θα είναι από σκυρόδεμα ενισχυμένο με χάλυβα και 2 μέτρα ύψος από τη βάση»...

Μπαίνει, εξάλλου, πρόβλεψη να απλώσουν και μεταλλικό φράχτη «ύψους τουλάχιστον 3 μέτρων και επιστρωμένου με συρματόπλεγμα (αν χρειάζεται)». «Η περίφραξη πρέπει να υποστηρίζεται για να αντέχει σε ισχυρούς ανέμους και/ή εισβολή», βάζουν και εδώ πρόβλεψη, όπως επίσης ότι «ο φράκτης πρέπει να είναι αρκετός για να ασφαλίζει ολόκληρη την καθορισμένη περιοχή και να είναι προσβάσιμος από πύλες αρκετά μεγάλες ώστε να επιτρέπεται αμφίδρομη κυκλοφορία οχημάτων με μηχανισμούς ασφάλισης. Η περίφραξη θα χρησιμοποιείται για να διαχωριστεί όλο το φορτίο της USG από οποιοδήποτε άλλο εμπορικό φορτίο που τοποθετείται στην καθορισμένη εγκατάσταση ή περιοχή λιμένα. Η USG θα έχει αποκλειστική χρήση και πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, στην περιοχή όπου αποθηκεύεται το φορτίο USG», σημειώνεται, κάνοντας και σε αυτήν την περίπτωση καθαρό ότι οι Αμερικανοί - με λυμένα τα χέρια από τις συμφωνίες με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - βλέπουν τα 5 λιμάνια ως αποικίες τους, όπου θα απομονώνουν ζώνες και θα κάνουν ό,τι θέλουν.

Εξάλλου, προβλέπουν ότι «ο ανάδοχος, κατόπιν αιτήματος της USG, μπορεί να κληθεί να παράσχει πρόσθετη ασφάλεια για σταθμευμένα στρατιωτικά αεροσκάφη ή εξειδικευμένο εξοπλισμό (...) ή εξειδικευμένα οχήματα» που θα βρίσκονται «υπό συνεχή επιτήρηση».

Τέλος, σε άλλη μια παράγραφο που βρωμοκοπά την ανεξέλεγκτη δράση μυστικών υπηρεσιών, κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών παρακολούθησης, καταστολής και χαφιεδισμού, και με τίτλο «Επιβολή Νόμου/Αντικατασκοπεία», ορίζεται ότι «σε περίπτωση γνωστής ή πιθανής εισβολής, ο ανάδοχος θα συναινέσει στις απαιτήσεις της Αντικατασκοπείας ή της αρμόδιας Υπηρεσίας Εφαρμογής του Νόμου να εφαρμόσει εργαλεία εγκληματολογικής ανάλυσης στα συστήματα πληροφοριών του αναδόχου που επλήγησαν από την εισβολή, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων παρακολούθησης, συστημάτων εικόνας, και κάθε άλλη τεχνική που η Υπηρεσία θέλει να εφαρμόσει προκειμένου να αναλύσει αποτελεσματικά την εισβολή. Ο ανάδοχος θα επιτρέψει στην αρμόδια αντικατασκοπεία και/ή την Υπηρεσία Εφαρμογής του Νόμου να απεικονίσει τα συστήματα που έχουν επηρεαστεί, συμπεριλαμβανομένων αυτών που περιλαμβάνουν ιδιοκτησιακές πληροφορίες. Τίποτα μέσα στο συμβόλαιο δεν θα περιορίσει τη δυνατότητα επιβολής του νόμου ή δραστηριότητες αντικατασκοπείας, ή άλλες δραστηριότητες προς το συμφέρον της USG»...

Θ. Μπ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, 4-5/2/2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.