Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Λουίζα Ράζου: Με ή χωρίς αυτοδυναμία θα έχουμε κυβέρνηση αντιλαϊκή ─ Νίκος Σοφιανός: Μνημονιακός καυγάς τριών μνημονιακών κυβερνήσεων, αλλά η πολύ καλή μας σχέση με τον Πάιατ (κατά δήλωσή του ίδιου) θα δυναμώσει ανεξαρτήτως αποτελέσματος ─ Και οι εξυπναδούλες του Μπάμπη της σοβαρής Χρυσής ΝΔ (2 VIDEO)

*
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Απαιτείται ένα ισχυρό ΚΚΕ απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση
*
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019 
*
*
ΛΟΥΙΖΑ ΡΑΖΟΥ
Ενίσχυση του ΚΚΕ που θέλει και μπορεί να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική
Τρίτη 25/06/2019 - 17:56
«Το ΚΚΕ και θέλει και μπορεί να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική με όση περισσότερη δύναμη του δώσει ο λαός», τόνισε η Λουίζα Ράζου μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής μιλώντας στον «ΣΚΑΪ».
Σημείωσε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή είτε είναι αυτοδύναμη, είτε έχει ανοχή ή συμμετοχή και άλλων κομμάτων και συνεπώς είναι κρίσιμο να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ.
Για τις εξελίξεις σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ υπογράμμισε ότι δεν είναι παράγοντες ασφάλειας το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η ΕΕ. Αντίθετα είναι παράγοντες κλιμάκωσης των επικίνδυνων σχεδιασμών και τόνισε ότι ο λαός πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και να ενωθεί κάτω από τα δικά του συμφέροντα.
902
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Απαιτείται ένα ισχυρό ΚΚΕ απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση
Τρίτη 25/06/2019 - 09:20
«Υπάρχει ένα καθεστώς με το οποίο πρέπει να συγκρουστούμε και αυτή η σύγκρουση απαιτεί ένα ισχυρό ΚΚΕ απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθήνας, σε παρεμβάσεις του σε εκπομπή στον «ALPHA», αναφερόμενος στο πλέγμα των αντιλαϊκών μέτρων που έχουν επιβάλει όλες οι κυβερνήσεις.
Ο Ν. Σοφιανός σημείωσε ότι «η επόμενη μέρα δεν είναι άγραφη, δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα», αντιθέτως το πρόγραμμα της επόμενης κυβέρνησης είναι γνωστό, για αυτό έχει σημασία η ενίσχυση του ΚΚΕ.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά, σημειώνοντας τις ευθύνες της κυβέρνησης που βάζει πιο βαθιά τη χώρα στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.