Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Μάκης Παπαδόπουλος: Ο λαός δεν έχει τίποτα να περιμένει από την αριστερά του ΝΑΤΟ και του κεφαλαίου που κονταροχτυπιέται αλλά... ─ Πώς πολιτεύεται η ελληνική άρχουσα τάξη ─ Μετά το ευχαριστώ του Σημίτη μπήκαμε στο γκριζάρισμα του Αιγαίου ─ Όσοι φώναζαν στο Πολυτεχνείο αντιΝΑΤΟικά συνθήματα να συνταχθούν με το ΚΚΕ (VIDEO)

ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επικίνδυνη προσπάθεια εφησυχασμού του λαού για τις εξελίξεις στην Ανατ. Μεσόγειο
(VIDEO)
Τρίτη 18/06/2019 - 09:06
Για επικίνδυνη προσπάθεια εφησυχασμού του λαού για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο έκανε λόγο ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ1 το βράδυ της Δευτέρας.
Σημείωσε ότι είναι διπλός ο κίνδυνος από την προσπάθεια των ΗΠΑ να προσελκύσουν την Τουρκία ενάντια σε Ρωσία, Κίνα και Ιράν.
Όπως είπε, στην περίπτωση ρυμούλκησης της Τουρκίας είναι πιθανό να της δοθούν ανταλλάγματα σε Κύπρο και Αιγαίο, ενώ στην περίπτωση που ύπαρξη ρήξη της Ουάσιγκτον με την Άγκυρα είναι πιθανό η Ελλάδα να βρεθεί στην πρώτη γραμμή μιας γενικευμένης αντιπαράθεσης.
Υπογράμμισε ότι πρέπει να κινηθούμε σε αντίθετη κατεύθυνση, αυτή της αποσύνδεσης από τη γενική αντιπαράθεση του ΝΑΤΟ με Ρωσία, Κίνα και Ιράν, διότι όσο η χώρα εμπλέκεται στη μεγάλη αντιπαράθεση αυξάνονται οι κίνδυνοι για τους λαούς κι αυτό πρέπει να είναι κριτήριο ψήφου.
Ανέφερε ότι όσοι πάλεψαν για να φύγουν οι βάσεις, για να μη βγαίνει ο Ελληνικός Στρατός έξω από τα σύνορα, όσοι φώναζαν στο Πολυτεχνείο αντιΝΑΤΟικά συνθήματα να συνταχθούν με το ΚΚΕ, τη μόνη πραγματικά αριστερή ψήφο.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.