Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκος Μπογιόπουλος: Κύριον Τράγκα, ενταύθα - Lenin Reloaded: Σημείωση για τον Νίκο Μπογιόπουλο

 

Μιχαλοτράγκας


Προς κ. Τράγκα
Στο «Ρ» στη στήλη «Ημεροδρόμος», δημοσιεύτηκε στις 24/9/2013 άρθρο με τίτλο «Σχέσεις κράτους - Χρυσής Αυγής». (Βέπε και Μποτίλια Στον Άνεμο: Σχέσεις κράτους - Χρυσής Αυγής ή Η καταγωγή της οικογένειας)
Στο άρθρο γινόταν υπενθύμιση του εσωτερικού εγγράφου της Αστυνομίας όπου από το 1999 καταγράφονται οι γνωστές στην Αστυνομία (και στο κράτος) σχέσεις της Χρυσής Αυγής με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, του Στρατού, αλλά και με βουλευτές.
Χτες, ο Γιώργος Τράγκας, στην εκπομπή του στο «Real Fm», στην προσπάθειά του να βρει ένα «ατράνταχτο επιχείρημα» ώστε να οικοδομήσει τους συλλογισμούς του περί «συστημικού ΚΚΕ», ισχυρίστηκε ότι «η στήλη του κ. Μπογιόπουλου κόπηκε από τον "Ριζοσπάστη" αμέσως μετά τη δημοσίευση του εγγράφου»...
Ενημερώνω τον κ. Τράγκα ότι το συγκεκριμένο έγγραφο στη συγκεκριμένη στήλη («Ημεροδρόμος»), δεν ήταν η πρώτη φορά που δημοσιεύτηκε στον «Ημεροδρόμο». Είχε δημοσιευτεί και στις 28/5/2013 και στις 29/5/2013. Δηλαδή, πολλούς μήνες πριν και μάλιστα δύο μέρες συνεχόμενα. Επομένως, η στήλη «Ημεροδρόμος» δεν «κόπηκε από τον "Ριζοσπάστη" αμέσως μετά τη δημοσίευση του εγγράφου», όπως παραπλάνησε τους ακροατές του ο κ. Τράγκας.
Επιπλέον, αν ο κ. Τράγκας ψάχνει λόγους για να επιτεθεί στο ΚΚΕ, λάθος επιλογή έκανε να τους «ανακαλύψει» στο πρόσωπό μου. Δεν προσφέρομαι. Τον προτρέπω να συνεχίσει να τους ψάχνει με τον πεπατημένο από τον ίδιο τρόπο: Στις συνεντεύξεις του με χρυσαυγίτες. Όπως, για παράδειγμα, εκείνες οι συνεντεύξεις προ ολίγων μηνών στην εκπομπή - «πλυντήριο» της Χρυσής Αυγής, στο «Σκάι», όπου φιλοξενούσε τους χρυσαυγίτες δυο δυο και τέσσερις τέσσερις!
Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ 

 



Lenin Reloaded: Ολιγόλογη σημείωση για τον Νίκο Μπογιόπουλο



Ο Νίκος Μπογιόπουλος (και ο όποιος "Νίκος Μπογιόπουλος") είναι μέλος του ΚΚΕ. Φέρει αυτή την βαριά και τιμητική ιδιότητα. Όποιος δεν είναι εντελώς ανίδεος για το τι σημαίνει αυτή η ιδιότητα σε ό,τι αφορά υποχρεώσεις και δικαιώματα, καλό είναι να μη μιλά, ή αν δεν έχει την αξιοπρέπεια να αναγνωρίσει πως είναι παντελώς ανίδεος, να μην εισακούγεται. Βεβαίως, αυτοί που μιλούν δεν είναι ανίδεοι, είναι απλώς ψεύτες. Ψεύτες που λογαριάζουν να παγιδεύσουν ανίδεους και αδαείς. Ότι αποδείχτηκαν ήδη ψεύτες, το είδατε όλοι στον σημερινό Ριζοσπάστη. Ότι θα αποδειχτούν ξανά και ξανά ψεύτες και για το θέμα αυτό σας διαβεβαιώ προσωπικά. Το γιατί το ξέρω με βεβαιότητα δεν έχω την αρμοδιότητα να πω και δεν είναι δουλειά μας να το συζητάμε με τον κάθε χαφιέ που το παίζει εισαγγελέας διαδικτύου. 
Όμως ακριβώς επειδή η αστική βιομηχανία της λαϊκής αποβλάκωσης έχει σαπίσει και διαβρώσει πολλούς εγκεφάλους και όχι απαραίτητα ενσυνείδητα, είμαι υποχρεωμένος να βοηθήσω όσους θέλουν να βοηθηθούν θέτοντας ένα απλό ερώτημα με δύο σκέλη:
α) Είναι ή δεν είναι υποχρεωμένο μέλος του κόμματος με τις Χ ικανότητες ή προσόντα --πχ δημοσιογραφικά-- να προσφέρει στον ανάλογο τομέα του κόμματος; Γίνεται να "απαγορευτεί" σε μέλος του κόμματος να προσφέρει τις ικανότητες ή τα προσόντα του όπου του ζητείται, δηλαδή να εκπληρώνει την υποχρέωσή του;
β) Μπορεί να "απολυθεί" από την προσφορά του σε όποιο πεδίο του ζητηθεί (αυτό καθορίζεται από τα αρμόδια όργανα του κόμματος) μέλος του κόμματος;
Όποιος έχει την στοιχειώδη νοητική ικανότητα να απαντήσει σε αυτές τις δύο ερωτήσεις θα γλιτώσει το μυαλό του από μια ακόμα επίθεση αστικά χρηματοδοτούμενης ηλιθιότητας.
Όποιος δεν την έχει, θα παραμείνει πειθήνιος αναγνώστης έμμισθων λακέδων της αστικής τάξης. Θέλετε να παίζετε μια ζωή με Πιτσιρίκους; Στο χέρι σας είναι η απόφαση αν θα μεγαλώσετε ή όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.