Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Λεωνίδας Βατικιώτης: Η «καταιγίδα» ανατιμήσεων, οι επιπτώσεις από τις κυρώσεις στη Ρωσία (και όχι τόσο από τον ίδιον τον πόλεμο), το πραξικόπημα του Μεϊντάν, οι ναζί του ΑΖΟΦ (που κατά την Μποτίλια κρατάνε, μαζί με ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, όμηρο τον Ζελένσκι), η αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας και η άρνηση της ηγεσία της να δηλώσει με σαφήνεια τη μη ένταξη στο ΝΑΤΟ

Λεωνίδας Βατικιώτης για την «καταιγίδα» ανατιμήσεων, τις εξελίξεις στην Αν. Μεσόγειο και τον ρόλο του ΑΖΟΦ

«Θα απαιτηθούν τουλάχιστον δύο χρόνια για ενεργειακή ομαλότητα», δήλωσε ο Ηλίας Κονοφάγος μέλος επιτροπής ενέργειας Ακαδημίας Αθηνών. Ο οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης σε μια οικονομικοπολιτική προσέγγιση μίλησε για τις κατακλυσμιαίες επιπτώσεις από τις κυρώσεις στη Ρωσία με το ακριβότερο Φυσικό Αέριο των ΗΠΑ και όχι τόσο από τον ίδιον τον πόλεμο, για το πραξικόπημα του Μεϊντάν το 2014, αλλά και για τους ναζί του τάγματος ΑΖΟΦ και των λοιπών εθνικιστικών ναζιστικών ομάδων, στις οποίες κατά την άποψή της Μποτίλιας είναι όμηρος ο Ζελένσκι, υπό τις ευλογίες ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ. Μίλησε ακόμη για την αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας και για το ότι η ηγεσία της δεν δηλώνει με σαφήνεια την μη ένταξή της στο ΝΑΤΟ.

(Ο Λ. Βατικιώτης από το 3:30 – 13:08 και από το 18:35)

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.