Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Θανάσημος Παφίλης: Εκτός από τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος, υπάρχουν κι άλλα χειρότερα, τι Μπογδάνος τι Χρυσή Αυγή ― Ο εμετικός Μπογδάνος με τα εμετικά και ανιστόρητα σχόλια (3 VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ

Τα εμετικά του Μπογδάνου είναι ανιστόρητη φρασεολογία του 1950

Το αντικομμουνιστικό δηλητήριο έχυσε ξανά  σήμερα (μετά τη βουλή: βλέπε 2 VIDEO κάτω) ο Κ. Μπογδάνος σε παρέμβασή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΑΝΤ1».

Επανέλαβε τον αντικομμουνιστικό του οχετό κατά του ΚΚΕ, ενώ έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στη Βουλή ανέφερε ότι η ΝΔ είναι κόμμα απόγονος των ταγματασφαλιτών! Ανάλογο ισχυρισμό έκανε και ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Κυρανάκης το πρωί σε τηλεοπτική εμφάνιση.

Ο Θανάσης Παφίλης έκανε παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του «ΑΝΤ1» και χαρακτήρισε ανήθικο τον ισχυρισμό του Μπογδάνου, λέγοντας ότι απευθύνθηκε στον ίδιο και τους χρυσαυγίτες και δεν αφορούσαν τα όσα είπε τη ΝΔ.

Τόνισε ακόμα πως ο Μπογδάνος με τα εμετικά που λέει χρησιμοποιεί ανιστόρητη φρασεολογία του 1950 κατά του ΚΚΕ! Πρόσθεσε πως στο Βίτσι ξαναθυμήθηκε το σύνθημα που ακουγόταν από τη Χρυσή Αυγή «Δόξα και τιμή στους χίτες και τους ταγματασφαλίτες».

902

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ

Ο Μπογδάνος λέει ό,τι έλεγε η Χρυσή Αυγή κατά του ΚΚΕ

Τρίτη 05/10/2021 - 19:09

«Εκτός από τι Μπογδάνος τι ρουφιάνος, υπάρχουν κι άλλα χειρότερα, τι Μπογδάνος τι Χρυσή Αυγή», η σκληρή απάντηση που έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στο αντικομμουνιστικό δηλητήριο που έχυσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος που έλεγε ό,τι και η Χρυσή Αυγή κατά του ΚΚΕ.

Με έναν χυδαίο αντικομμουνιστικό οχετό ο  Κ. Μπογδάνος χρησιμοποίησε χρυσαυγίτικα επιχειρήματα περί «διαχρονικής αντεθνικής δράσης του ΚΚΕ», που θέλει τη χώρα «απροστάτευτη». Στη συνέχεια ο Κ. Μπογδάνος επιχείρησε να εμφανισθεί πολέμιος του ναζισμού και ισχυρίστηκε ότι ο αντικομμουνισμός είναι μια φιλελεύθερη επιλογή. 

Στον Κ. Μπογδάνο απάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «οποιαδήποτε προβολή στη σύγχρονη εποχή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση μικροκομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι πάντα απαράδεκτη, διαχρονικά απαράδεκτη...».

Η θεωρία των δύο άκρων αθωώνει τα φασιστικά τομάρια

Αυτά που είπατε τα έλεγε η Χρυσή Αυγή, είναι πασίγνωστο και δεν αποσύρω τίποτα, απάντησε ξανά o Θανάσης Παφίλης στον Κ. Μπογδάνο που ζήτησε να μην καταγραφούν στα πρακτικά της Βουλής τα όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ στην πρώτη του απάντηση.

Τόνισε ακόμα πως ο αντικομμουνισμός που έχει αναπτυχθεί αυτές τις μέρες και η θεωρία των δύο άκρων στοχεύει, κι εσείς αυτό κάνετε, να αθωώνει τα φασιστικά τομάρια που χτυπούν πέντε μια μαθήτρια! 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.