Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ταξικός συνδικαλισμός δεν μπαίνει στο γύψο ─ ΠΑΜΕ ενάντια στην κρατική-εργοδοτική παρέμβαση που θέλει να καθυποτάξει τα συνδικάτα!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Σε απεργιακή ετοιμότητα ενάντια στην καθυπόταξη των σωματείων στην εργοδοσία και τα συμφέροντά της!
Δευτέρα 09/09/2019 - 21:22 - Ενημέρωση: Δευτέρα 09/09/2019 - 21:22
Σε απεργιακή ετοιμότητα καλούν Ομοσπονδίες και Σωματεία ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για απεργιακή απάντηση στη βρώμικη επιχείρηση της κυβέρνησης να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία.

ΠΑΜΕ
Άμεση απεργιακή απάντηση στην κρατική-εργοδοτική παρέμβαση στα συνδικάτα!
Παρασκευή 30/08/2019 - 14:28 - Ενημέρωση: Τρίτη 03/09/2019 - 20:09
Σε άμεση απεργιακή απάντηση στη βρώμικη επιχείρηση της κυβέρνησης να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία, καλεί το ΠΑΜΕ όλα τα συνδικάτα και όλους τους εργαζόμενους, υπογραμμίζοντας: «Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες των εργαζομένων. Να μην περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ να βάλει τη συνδικαλιστική δράση στο γύψο».
Η ανακοίνωση - κάλεσμα του ΠΑΜΕ έχει ως εξής:
«Προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις,
Προς όλους τους εργαζόμενους,
Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα, τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες των εργαζομένων. Να μην περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ να βάλει τη συνδικαλιστική δράση στο γύψο.
  • Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα!
  • Να απαντήσουμε αγωνιστικά και απεργιακά στη βρώμικη επιχείρηση της κυβέρνησης να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία!
Η κυβέρνηση της ΝΔ παίρνει τη σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους απεργοκτόνους νόμους που έφερε το 2018, βαθαίνοντας την επίθεση.
Σχεδιάζει να φέρει τροπολογίες που θα νομιμοποιούν και θα επεκτείνουν την κρατική και την εργοδοτική παρέμβαση μέσα στα συνδικάτα, θα καταργούν τα καταστατικά των σωματείων, θα φακελώνουν όλους τους συνδικαλισμένους εργαζόμενους. Θα βοηθούν την εργοδοσία να μην προσλαμβάνει "ενοχλητικές φωνές", θα φακελώνουν συνολικά τη συνδικαλιστική δράση, καταργώντας στην ουσία τις συλλογικές διαδικασίες για τη λήψη αγωνιστικών κινητοποιήσεων, όπως τις γενικές συνελεύσεις.
Η επίθεση είναι συγκεκριμένη και στο στόχαστρο βρίσκονται τα σωματεία και το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα, το δικαίωμα στη συλλογική δράση και τους αγώνες του εργαζόμενου λαού. Η κυβερνητική παρέμβαση αποτελεί στην ουσία, μορφή καταστολής του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος. Για εμάς είναι μάχη για την ύπαρξη των συνδικάτων!
Η κυβέρνηση υλοποιώντας τους πόθους του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών ενώσεων, θέλει να τελειώνει μία και καλή με οποιαδήποτε οργανωμένη φωνή αμφισβήτησης και σύγκρουσης μέσα στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς.
Επιχειρούν σχέδιο καθυπόταξης των σωματείων στην εργοδοσία και τα συμφέροντά της!
Με ψευδεπίγραφα επιχειρήματα περί "δημοκρατίας", πριν λίγες μέρες ψήφισαν νόμο που δίνει στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες τη δυνατότητα να αποφασίζουν για σημαντικά ζητήματα ως μονάρχες, παρότι αποτελούν μία μικρή μειοψηφία στα συμβούλιά τους. Η ίδια η κυβέρνηση αποφασίζει, ενώ αποτελεί το 40% του 58% του εκλογικού σώματος. Για τον εργάτη όμως που παλεύει για το ψωμί του και τη ζωή του, απαιτούν και ζητάνε καθολική συμμετοχή και με πλήρες φακέλωμα σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες που συμμετέχει. Ομολογία γι' αυτό είναι τα λόγια του ίδιου του υπουργού Βρούτση που πριν λίγες μέρες και μπροστά στην κατάργηση της προσχηματικής διάταξης για την αιτιολόγηση της απόλυσης, ισχυριζόταν ότι οι εργαζόμενοι με τον προηγούμενο νόμο δεν θα έβρισκαν δουλειά επειδή θα ήταν φακελωμένοι.
Είναι καθαρό! Με την πλήρη αλλαγή του χαρακτήρα των σωματείων και το αυστηρό φακέλωμα των εργαζομένων στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στη συλλογική δράση. Το ηλεκτρονικό φακέλωμα είναι το μέσο ώστε να γνωρίζει η εργοδοσία ανά πάσα ώρα και στιγμή, ποιοι εργαζόμενοι είναι οργανωμένοι στα σωματεία τους, αν συμμετέχουν στις μαζικές συλλογικές διαδικασίες και στις συνελεύσεις, τι ψηφίζουν.
Θέλουν τον κάθε εργαζόμενο αποκομμένο, να μη συμμετέχει ενεργά σε συλλογικές διαδικασίες. Να αποφασίζουν άλλοι γι' αυτόν, για ζητήματα που τον αφορούν, χωρίς να είναι παρών. Να βρίσκεται μακριά και έξω από τις συλλογικές συζητήσεις! Αυτή τη διάτρητη διαδικασία κάτω από τα βλέμματα της εργοδοσίας και με παρούσα την εργοδοτική τρομοκρατία, τη βαφτίζουν δημοκρατική διαδικασία με ηλεκτρονικό τρόπο.
Καμία ανοχή στην κρατική-εργοδοτική παρέμβαση στα συνδικάτα!
Το ήδη περίπλοκο και ασφυκτικό πλαίσιο για να είναι νόμιμη η απεργία στα δικαστήρια πλέον γίνεται ανυπέρβλητο εμπόδιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 90% βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές. Δεν τους αρκεί! Ο στόχος είναι το 100% των απεργιών να βγαίνουν παράνομες, οι αγωνιστές να διώκονται και τα σωματεία να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος.
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερες διώξεις συνδικαλιστών, για ένταση της ποινικοποίησης των εργατικών αγώνων, στους αγώνες για καλύτερο μεροκάματο, ανθρώπινο ωράριο, για σύγχρονους όρους δουλειάς, για το τσάκισμα της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ήδη υπάρχει ένα αρνητικό υπόβαθρο με την προάσπιση του διευθυντικού δικαιώματος απέναντι στην εργατική προστασία.
Παίρνουν όλα τα αναγκαία μέτρα διαφύλαξης της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων μπροστά σε κάθε ενδεχόμενο που μπορεί στο μέλλον να τους δημιουργήσει προβλήματα, να τους βάλει εμπόδια στην υλοποίηση της πολιτικής τους.
Στην ουσία ομολογούν πως μπροστά στα μέτρα και την επίθεση που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, θέλουν να "δέσουν το γάιδαρό τους", δηλαδή να αφοπλίσουν το οργανωμένο αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα και να το πετάξουν στην άκρη.
Αυτή είναι η κανονικότητα που αναφέρουν και διαλαλούν! Θέλουν τους εργαζόμενους συμβιβασμένους με τα ψίχουλα και παράλληλα φιμωμένους, χωρίς δικαιώματα!
Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο!
Τα συνδικάτα έχουν καταστατικά! Με βάση αυτά αποφασίζουν. Με βάση αυτά παλεύουν, οργανώνουν την πάλη τους, τις μορφές αγώνα. Δεν λογοδοτούν στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις τους. Λογοδοτούν στα μέλη τους, στους εργαζόμενους και την κοινωνία.
Καλούμε τα ΔΣ όλων των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων οργανώσεων, να καταγγείλουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, να συνεδριάσουν άμεσα, να δώσουν ηχηρή απάντηση στις κυβερνητικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό τους.
Να πάρουν απόφαση απεργιακής απάντησης όποτε τολμήσει η κυβέρνηση να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία!
902

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο κυβερνητικός σχεδιασμός είναι κατά παραγγελία της μεγαλοεργοδοσίας που θέλει να διασφαλίσει "σιγή νεκροταφείου". Συνδέεται με την όξυνση της επίθεσης ενάντια σε όλες τις πλευρές της ζωής των εργαζομένων. Παίρνουν μέτρα καταστολής γιατί έχουν να υλοποιήσουν σκληρά αντεργατικά μέτρα». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά). 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών  καλεί «άμεσα να συνεδριάσουν τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων, για λήψη απεργιακής απόφασης όποτε τολμήσει η κυβέρνηση να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών αναφέρει: «Η κυβέρνηση επιδιώκει να υψώσει τοίχο σε εργαζόμενους που θέλουν να οργανωθούν στα σωματεία τους, που επιλέγουν το συλλογικό δρόμο διεκδίκησης, στην ενεργή συμμετοχή τους. Επιχειρεί ένα σχέδιο καθυπόταξης των σωματείων στην εργοδοσία και τα συμφέροντά της με την πλήρη αλλαγή του χαρακτήρα τους»(Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου αναφέρει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζοντας από ‘κει που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιώντας τη θέληση του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών ενώσεων, σχεδιάζει να φέρει στη βουλή τροπολογίες που θα νομιμοποιούν και θα επεκτείνουν την παρέμβαση του κράτους και των εργοδοτών στα συνδικάτα». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Από την πλευρά της η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ελλάδας επισημαίνει ότι: «Κάθε εργαζόμενος, κάθε τίμιος συνδικαλιστής έχει χρέος να μην επιτρέψει στην εργοδοσία με αντισυνδικαλιστικούς νόμους να περιορίζει το δικαίωμα της οργάνωσης και του αγώνα των εργαζομένων». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο αναφέρει: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας παίρνοντας στα χέρια της την αντεργατική σκυτάλη από την προηγούμενη κυβέρνηση, ετοιμάζει χτύπημα απέναντι στην οργάνωση των εργαζομένων στα Συνδικάτα και το απεργιακό δικαίωμα». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά). 
«Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα, τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες των εργαζομένων! Να μην περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης να μπει η συνδικαλιστική δράση στο γύψο! Απαντάμε αγωνιστικά και απεργιακά στην επιχειρούμενη ωμή παρέμβαση στη λειτουργία των Συνδικάτων και στο δικαίωμα στην απεργία!», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) (Διαβάστε εδώ αναλυτικά). 
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) σημειώνει: «Ας γνωρίζει η κυβέρνηση ότι δεν χρειαζόμαστε τις "δημοκρατικές" τους διαδικασίες και την χειραγώγησή τους για να λειτουργήσουμε. ‘Έχουμε καταστατικά και με βάση αυτά αγωνιζόμαστε,συζητάμε, αποφασίζουμε, μαζί με τους συναδέλφους μας στους χώρους δουλειάς και στους δρόμους, όλα τα προηγούμενα χρόνια». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)
«Τα συνδικάτα έχουν καταστατικά! Με βάση αυτά αποφασίζουν. Με βάση αυτά παλεύουν, οργανώνουν την πάλη τους, τις μορφές αγώνα. Δε λογοδοτούν στην εργοδοσία και τις κυβερνήσεις τους. Λογοδοτούν στα μέλη τους, στους εργαζόμενους και την κοινωνία. Απαντάμε μαζικά, αγωνιστικά, απεργιακά» αναφέρει μεταξύ άλλων το Εργατικό Κέντρο Πάτρας (Διαβάστε εδώ αναλυτικά). 
«Ο αγώνας ενάντια στις μεθοδεύσεις τις κυβέρνησης είναι αγώνας για την ύπαρξη των ίδιων των συνδικάτων» και πως «είναι αγώνας που αφορά κάθε τίμιο συνδικαλιστή, κάθε συνάδελφο. Το δικαίωμά μας να οργανωνόμαστε και να παλεύουμε συλλογικά, κατακτήθηκε με αγώνες και δεν θα το παραδώσουμε στην εργοδοσία» τονίζει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
«Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα, τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες των εργαζομένων. Να μην περάσει το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ να βάλει τη συνδικαλιστική δράση στο γύψο», τονίζει το Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Κάλεσμα σε όλα τα ΔΣ των σωματείων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα να πάρουν απόφαση απεργιακής απάντησης όποτε τολμήσει η κυβέρνηση να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)
Το Εργατικό Κέντρο Σάμου τονίζει: «Δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις στα σωματεία από κράτος και εργοδοσία! Δεν θα τους επιτρέψουμε με ένα ηλεκτρονικό αρχείο, να ξέρουν ποιοι είναι στα σωματεία, τι συζητάνε, τι ψηφίζουν, τι αποφασίζουν! Τα σωματεία έχουν καταστατικά και λειτουργούν με βάση αυτά». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου αναφέρει: «Να δοθεί μαχητική αγωνιστική απεργιακή απάντηση σε πανελλαδικό συντονισμό με εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες, όταν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει τις αλλαγές για το συνδικαλιστικό νόμο» (Διαβάστε εδώ αναλυτικά). 
«Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα, τη συλλογική οργάνωση και τους αγώνες των εργαζομένων. Να μην περάσει το σχέδιο κυβέρνησης ΝΔ και εργοδοσίας να βάλει τη συνδικαλιστική δράση στο γύψο. Απαντάμε με απεργία όποτε φέρουν τις τροπολογίες για ψήφιση στη Βουλή», τονίζει το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά)
Το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης επισημαίνει πως «και στα νησιά μας οι εργαζόμενοι να επαγρυπνούμε κόντρα στην πίεση της σεζόν που καλά κρατεί για τα κέρδη του κεφαλαίου και ας τους ενοχλούν οι έλεγχοι του Σ.ΕΠ.Ε. , κι ας τους μπαίνουν στο μάτι τα ταξικά σωματεία και το ταξικό εργατικό κέντρο. Τα δικαιώματα των εργαζόμενων είναι κατακτημένα με αίμα και θυσίες και δε τα χαρίζουμε στις κυβερνήσεις και τα αφεντικά τους» (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση και η εργοδοσία να αφήσουν «την υποκρισία τους ότι κόπτονται για τη λειτουργία των Συνδικάτων. Τα Συνδικάτα έχουν νόμιμα  καταστατικά, που είναι ψηφισμένα από τους ίδιους τους  εργάτες. Στην εργοδοσία, το κράτος και τους μηχανισμούς τους, όχι  μόνο δεν δίνουμε στοιχεία και λόγο, αλλά κάνουμε τα πάντα να τα περιφρουρήσουμε. Λόγο θα δώσουμε και δίνουμε καθημερινά στην εργατική τάξη, στα μέλη των Συνδικάτων και των Σωματείων, στην ίδια την κοινωνία» και καλεί όλα τα Σωματεία και όλους τους συναδέλφους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα σε σύσκεψη που πραγματοποιεί τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ. για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας τονίζει: «κάτω τα χέρια από τα Σωματεία, ενωτικός, μαζικός, ταξικός αγώνας για το δικαίωμα μας στην οργάνωση και την απεργία» και καλούν «όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους εργαζόμενους σε ετοιμότητα! Να απαντήσουμε αγωνιστικά και απεργιακά στη βρώμικη επιχείρηση της κυβέρνησης να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία». (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου σημειώνει ότι, στην συνεδρίαση της 02/09/19, αποφάσισε απεργιακή κινητοποίηση όποτε η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει για ψήφιση στην βουλή το νομοσχέδιο που επιδιώκει την ωμή παρέμβαση στη ζωή και λειτουργία των σωματείων. (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Να σημάνει συναγερμός σε κάθε καράβι, παντού. Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική οργάνωση, τα δικαιώματα μας έχουν κατακτηθεί με αγώνες και θυσίες», τονίζουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και ΠΕΕΜΑΓΕΝ, καλώντας «άμεσα να συνεδριάσουν τα Διοικητικά Συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, για λήψη απεργιακής απόφασης όποτε τολμήσει η κυβέρνηση να παρέμβει ωμά στη δράση και τη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία!» (Διαβάστε εδώ αναλυτικά).
Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσαν η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, το Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Μεσσηνίας, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών ΠΕ «Ο Σωκράτης» και «Γ. Σεφέρης», η Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, η Επιτροπή Αγώνα Ναυτιλιακών και Τουριστικών Υπαλλήλων, το Νομαρχιακό Τμήμα Κεφαλλονιάς - Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, o Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Βύρωνα - Καισαριανής - Παγκρατίου «Ρόζα Ιμβριώτη», το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας Θριάσιο, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης.
Το Σωματείο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, η ΕΛΜΕ Λήμνου, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Ιωαννίνων, το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ηρακλείου, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Ηρακλείου, η ΕΛΜΕ Ζακύνθου, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων - ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Θεσπρωτίας, o Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περάματος, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού, το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Λευκάδας.
Επίσης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου, το Σωματείο Καθαριστών σχολείων δημόσιας - ιδιωτικής εκπαίδευσης και ιδιωτικών επιχειρήσεων ανεξάρτητου αντικειμένου ν. Πειραιά και νήσων, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ), το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ), το Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Πειραιώς - Αττικής και Νήσων, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων ν. Λάρισας, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Ν. Αττικής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης», το ΔΣ των εργαζομένων στο νοσοκομείο ΚΑΤ, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, η ΕΛΜΕ Πειραιά, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Σάμου, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων ν. Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Κερατσινίου Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», το Σωματείο εργαζομένων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις ν. Αρκαδίας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού - Ξενοδοχείων επαρχίας Θήρας ν. Κυκλαδών, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Χίου, το Σωματείο Εργαζομένων ΠΓΝ Αττικόν «Αναγέννηση», το Σωματείο Εργαζομένων Ιδιωτικής Υγείας ν. Αχαΐας, η Επιτροπή Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ηρακλείου, το Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών - Τροφίμων Ν. Αχαϊας, το Συνδικάτο Καθαριστών - Καθαριστριών Ν. Αττικής και Περιχώρων.
Επίσης, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, η Πανελλαδική Ένωση Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού Ελαιουργοσαπωνοποιών - Πυρενελαιουργείων - Σπορελαιουργείων - Καλλυντικών - Απορρυπαντικών και Εργατοτεχνικού και Υπαλληλικού Προσωπικού Χημικής Βιομηχανίας Νομού Αττικής.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.