Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ (67)

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Αλέκα: Οι ασυναρτησίες του πρωθυπουργού, ο αναλφάβητος αντικομμουνισμός της ΝΔ και οι ξεσκολισμένοι μαρξιστές - λενινιστές της γελοιότητας (VIDEO)


(Η αποστροφή στο στο 7:25)

Η Αλέκα για τον Τσίπρα στη Βουλή: Δεν προφυλάσσετε αυτόν τον άνθρωπο να μη λέει ασυναρτησίες; Πρωθυπουργός είναι…
Η Αλέκα ξεσπάθωσε ενάντια στον πολιτικό αναλφαβητισμό της ΝΔ και τις ασυναρτησίες του Τσίπρα, που ξεσκόλισε το μαρξισμό στα 17 του, ζηλεύοντας τη δόξα της Ε. Παπαγγελή.
Από: Κατιούσα, 14-06-2018
Χτες ο πρωθυπουργός σε μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική για τις θέσεις και προθέσεις του, έκανε μεταξύ άλλων μια χοντρή λαθροχειρία, διαστρεβλώνοντας όσα έλεγαν οι κλασικοί για το εθνικό ζήτημα (συγχέοντας σκόπιμα την αυτοδιάθεση με τον αυτοπροσδιορισμό), αλλά και τη θέση των κομμουνιστών για το Μακεδονικό ζήτημα.
Σήμερα πήρε μια μικρή απάντηση, κατά την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, που σε μια αποστροφή της, αναρωτήθηκε γλαφυρά: «δεν προφυλάσσετε αυτόν τον άνθρωπο να μη λέει ασυναρτησίες; Πρωθυπουργός είναι…» (στο 7:25)
Για να πιάσει στη συνέχεια τη μεγαλόστομη δήλωσή του πως είχε μελετήσει αυτά τα ζητήματα στους κλασικούς, όταν ήταν 17 χρονών, δηλαδή όταν έφευγε από την ΚΝΕ. Άραγε να απέρριψε τους κλασικούς και να συνδεόταν με αυτό η αποχώρηση του Τσίπρα από την Οργάνωση; Γιατί όμως του πήρε τόσο πολύ, όταν η Παπαγγελή πχ τους είχε απορρίψει ήδη από τα 15 της, για να συνεχίσει με άλλες φιλοσοφικές ανησυχίες, και την ένταξή της στη ΔΑΠ.
Δεν άφησε όμως σε χλωρό κλαρί ούτε την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αναλφάβητο αντικομμουνισμό της. Κι αν ο αντικομμουνισμός είναι λογικός και συνεπής με την πολιτική θέση που έχει, γίνεται ωστόσο αναλφάβητος όταν αντιμετωπίζει πχ τον κυβερνητικό λόχο σαν “μαρξιστές” και “κομμουνιστές”…
Πέρα από τις ατάκες που συνηθίζει να δίνει η Αλέκα, αξίζει να δείτε όλη την ομιλία και την επίθεσή της διαχρονικά στις ελληνικές κυβερνήσεις, που μιλάνε για αναβάθμιση του ρόλου της χώρας, επειδή αναβαθμίζουν την ανάμιξή της στον πόλεμο.
Όσο για τις ασυναρτησίες και τον αναλφαβητισμό των μεν και των δε αντίστοιχα, δεν οφείλεται σε έλλειψη αντίληψης και έλλειψη θεωρητικής κατάρτισης -που είναι υπαρκτοί παράγοντες- αλλά στον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει ο δικομματισμός να οξύνει τεχνητά την πόλωση και να εγκλωβίζει λαϊκές συνειδήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.