Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Κουίζ: Πώς λέγεται ο Έλληνας ΥΠΕΘΑ; Απάντηση: Κριστίν Λάμπρεχτ — Στέλνει ελληνικά τεθωρακισμένα στο Κίεβο — Βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριλιαστικό πόλεμο

H Κρ. Λάμπρεχτ μπροστά στο γερμανικό πυροβόλο Gepard

*

ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ανακοίνωσε την άμεση αποστολή ελληνικών τεθωρακισμένων στο Κίεβο

Βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριλιαστικό πόλεμο

H Κρ. Λάμπρεχτ μπροστά στο γερμανικό Gepard

Σάββατο 01/10/2022 - 22:54

Την άμεση αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων από την Ελλάδα στο Κίεβο προανήγγειλε η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας Κριστίν Λάμπρεχτ που πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ουκρανία, δείχνοντας ότι ενώ η εξελίξεις γίνονται όλο και πιο επικίνδυνες η ελληνική κυβέρνηση εμπλέκει πιο βαθιά τη χώρα στον ιμπεριλιαστικό πόλεμο! 

Ταξίδεψε στην Οδησσό, ανακοίνωσε το υπουργείο Αμυνας της Γερμανίας, χωρίς να διευκρινίσει την χρονική διάρκεια της επίσκεψης. Στην Οδησσό με τον Ουκρανό ομόλογό της Ολέξι Ρέζνικοφ.

H Κριστίν Λάμπρεχτ φωτογραφήθηκε μπροστά στο γερμανικό αυτοκινούμενο αντιαεροπορικό πυροβόλο Gepard που παραδόθηκε στο Κίεβο στο λιμάνι της Οδησσού. Επιπλέον, είπε ότι το Βερολίνο θα προμηθεύσει σύντομα το Κίεβο με την πρώτη μονάδα του επίγειου αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Iris-T.

Η υπουργός Αμυνας της Γερμανίας είπε ότι η Ουκρανία θα πρέπει να λάβει γρήγορα τεθωρακισμένα οχήματα από την Ελλάδα και άρματα μάχης από την Σλοβακία και δήλωσε ότι η κυβέρνηση της Γερμανίας θα παροτρύνει τους συμμάχους της να αυξήσουν την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία.

Πριν επισκεφτεί την Οδησσό, ο Κρ. Λάμπρεχτ βρισκόταν στη Μολδαβία. Εκεί, κατά τη διάρκεια κοινής ενημέρωσης με τον υπουργό Άμυνας της Μολδαβίας, είπε ότι η αίτηση της Ουκρανίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ θα συζητηθεί και από τα 30 μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.