Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινή Ενημέρωση από το άσπρο... T-sERT Κατσίμη-Βασιλόπουλου: Θέματα φιλοσοφικά για το βερύκοκο του ΣΥΡΙΖΑ, την κινητικότητα των ελληνικών ομολόγων, τους αγανακτισμένους που θα... ξαναγανακτήσουν άμα συνέλθουν από τα πολλά χαστούκια, για το οποίο κίνημα που τι έχει πάθει δηλαδή και δεν είναι ζωντανό, κ.ά. − Ο Γιάννης Δελής απαντάει, αλλά έξω απ' το χορό του... «εθνικού σχεδίου» συναίνεσης (VIDEO)



ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1
Η πολιτική της «εθνικής προσπάθειας» ευνοεί το κεφάλαιο
Τετάρτη 05/07/2017 - 10:36
«Το ΚΚΕ δεν θα συμμετείχε ποτέ σε μία “εθνική προσπάθεια”, όπως αποκαλούν την πολιτική που ευνοεί πολύ συγκεκριμένες μερίδες της χώρας, τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές, το κεφάλαιο. Αυτούς αφορά η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα», επισήμανε ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1 το πρωί της Τετάρτης 5 Ιούλη.
Χαρακτήρισε πρόκληση τη στάση της κυβέρνησης που επικαλείται την κοινωνική της ευαισθησία ενώ αποδέχεται ότι εφαρμόζει την ίδια πολιτική με τις άλλες κυβερνήσεις.
Είναι πρόκληση, συνέχισε, ο ΣΥΡΙΖΑ να επικαλείται τα 700 εκατομμύρια του κοινωνικού προϋπολογισμού όταν το μελάνι δεν έχει στεγνώσει ακόμα από την υπογραφή του για τη μείωση των συντάξεων, τη μείωση του αφορολόγητου και τη διατήρηση των προηγούμενων μνημονιακών νόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.