Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΠΑΜΕ στο Πεδίον του Άρεως, μπροστά στο κτήριο της ΓΣΕεργατώνΕ, στις 6.30 μ.μ. ─ Η μαφία της ΓΣΕργοδοτώνΕ «σφράγισε» το κτίριο και έγινε μπουχός! (VIDEO)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
«Συνδικάτα εργατών - Όχι των εργοδοτών» - Όλοι στη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως στις 6.30 μ.μ.
Πέμπτη 28/03/2019 - 08:07 - Ενημέρωση: Πέμπτη 28/03/2019 - 12:44
Με κεντρικό σύνθημα «Συνδικάτα Εργατών, Όχι των εργοδοτών», Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα καλούν σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Αθήνα την Πέμπτη 28 Μάρτη, στο Πεδίον του Άρεως, μπροστά στη ΓΣΕΕ, στις 6.30 μ.μ.

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ «σφράγισε» το κτίριο και εξαφανίστηκε!
Πέμπτη 28/03/2019 - 13:39
Σε μετρ... της εξαφάνισης έχουν εξελιχθεί οι εργατοπατέρες στην ηγεσία της ΓΣΕΕ!
Αφού έβαλαν λουκέτο στο συνεδριακό κέντρο στην Καλαμάτα, όταν αντιπρόσωποι, συνδικάτα και εργαζόμενοι απαίτησαν με τις κινητοποιήσεις τους να γίνει συνέδριο της ΓΣΕΕ χωρίς νόθους και εργοδότες, αφού οργάνωσαν μια παρωδία «συνεδρίασης» της διοίκησης της ΓΣΕΕ (που στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ!), εξαφανίστηκαν για πάνω από μια βδομάδα, χωρίς να λένε ούτε πού, ούτε πώς θα γίνει το fast track μονοήμερο «συνέδριο» που έχουν «αποφασίσει» για τις 4 Απρίλη.
Και ξαφνικά την Τετάρτη το βράδυ έβγαλαν μια ανακοίνωση για να γνωστοποιήσουν ότι βάζουν λουκέτο και στα γραφεία της ΓΣΕΕ!
Με πρόσχημα το μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνουν σήμερα Ομοσπονδίες και Συνδικάτα στο Πεδίον του Άρεως για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις, οι εργατοπατέρες ...κλείνουν το μαγαζί και διώχνουν και τους υπαλλήλους της Συνομοσπονδίας!
Δείτε πάνω δήλωση της Γιώτα Ταβουλάρη, προέδρου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμάκου, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ
902

Οι προσυγκεντρώσεις σωματείων και Λαϊκών Επιτροπών της Αττικής για τη συγκέντρωση που οργανώνουν Ομοσπονδίες και Συνδικάτα, με σύνθημα «Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών», θα πραγματοποιηθούν στις 6 μ.μ.:
  • Στην πλατεία Κάνιγγος για τα σωματεία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
  • Στην πλατεία Βικτωρίας για τις Λαϊκές Επιτροπές.
Ανάλογες κινητοποιήσεις θα γίνουν την Πέμπτη 28 Μάρτη στο Βόλο και στο Αγρίνιο, ενώ την Τετάρτη 27 Μάρτη έγιναν σε Λάρισα και Ηράκλειο. 
Το κάλεσμα
Στο κάλεσμά τους για την κινητοποίηση της Αθήνας οι Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Εργαζομένων στην Κλωστοϋφαντουργία - Ιματισμό - Δέρμα, Λογιστών, Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, Μισθωτών Τύπου και Χάρτου, Συνταξιούχων ΙΚΑ, το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, τα Συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Μετάλλου Αττικής και εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, αναφέρουν τα εξής:
«Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα, που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μάρτη, στο Πεδίον του Άρεως, στις 6.30 το απόγευμα, για να βροντοφωνάξουμε "ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ" και να καταγγείλουμε τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλει με το "έτσι θέλω" τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.
Η μαζική συμμετοχή στη διαδήλωση της Πέμπτης είναι η απάντηση των εργατών στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και στους αναβαθμισμένους μηχανισμούς νοθείας της εκπροσώπησης των εργαζομένων στις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.
Δηλώνει την απόφαση των εργατών να συνεχίσουν τον αγώνα τους απέναντι στη σαπίλα που αναδίνουν αυτοί που αυτοπαρουσιάζονται ως "εκπρόσωποι της εργατικής τάξης" και μέσα από τα γραφεία τους καθημερινά σχεδιάζουν τον αφοπλισμό των αγώνων, την εξουδετέρωση των συνδικάτων, έτσι ώστε οι φίλοι τους οι εργοδότες να έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κερδίζουν περισσότερα τσακίζοντας τους εργαζόμενους.
Την Πέμπτη 28 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως, μπροστά στη ΓΣΕΕ ακούγεται η δική μας φωνή.
Η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις για τη δική μας ζωή.
Το λόγο έχουν οι εργαζόμενοι».
  • Στην κινητοποίηση καλούν ακόμα το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού, τουρισμού και ξενοδοχείων Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων στηνVodafone - 360Connect και λοιπές θυγατρικές, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, η Επιτροπή Αγώνα Ναυτιλιακών και Τουριστικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών Επιχειρήσεων ν. Αττικής, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ, η Επιτροπή Αγώνα Μισθωτών Δικηγόρων, οι Επιτροπές Αγώνα Αμαξοστασίων ΟΑΣΑ, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας και Νήσων Αργοσαρωνικού, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης», η ΠΕΜΕΝ.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.