Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

New Star art cinema: Μουσική Σκηνή STUDIO “Μίκης Θεοδωράκης” — Από Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και κάθε Τετάρτη, για όλο το χρόνο και κάθε χρόνο


Η New Star, τιμώντας τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, τόσο ως σπουδαίου δημιουργού, που με το έργο του καθόρισε την πορεία του πολιτισμού της χώρας μας, όσο και ως αναντικατάστατου ανθρώπου και φίλου του ιστορικού κινηματογράφου τέχνης STUDIO, πήρε την πρωτοβουλία να ιδρύσει τη

Μουσική Σκηνή STUDIO “Μίκης Θεοδωράκης”

Η Μουσική Σκηνή STUDIO “Μίκης Θεοδωράκης” θα ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, και κάθε Τετάρτη για όλο το χρόνο, και κάθε χρόνο και θα μας ξεναγήσει στα μουσικά μονοπάτια που μας άφησε κληρονομιά ο Μίκης.

*

Πέρα από την παρουσία σημαντικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής, που έχουν συνεργαστεί με τον Μίκη, θα δοθεί βήμα και σε νεότερους καλλιτέχνες, που εμπνέονται από τον τεράστιο αυτόν δημιουργό και εξακολουθούν με ταλέντο και σεβασμό να ερμηνεύουν και να συνεχίζουν το έργο του.

*

Η Μουσική Σκηνή STUDIO “Μίκης Θεοδωράκης” θα στεγαστεί στον ιστορικό κινηματογράφο τέχνης STUDIO, που φέτος έχει τη χαρά να γιορτάζει τα 55 χρόνια από την ίδρυσή του.

Το STUDIO έχει χωρητικότητα 600 καθισμάτων, διαθέτει κλασικό πιάνο Erard με ουρά, του 1887, διαστάσεων 2,15x1,50, καθώς και όλο τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό για την άρτια πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για το πρόγραμμα!

Καλούμε κάθε μουσικό σχήμα, χορωδία και μεμονωμένους καλλιτέχνες, που θα ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα, να επικοινωνήσουν μαζί μας με το βιογραφικό ή/και τις προτάσεις τους! Επικοινωνία μέσω facebook ή στη διεύθυνση newstarcineinfo@gmail.com

Οι σελίδες μας στο facebook:

Μουσικη Σκηνη Studio “Μικης Θεοδωρακης”

Studio Μουσική Σκηνή "Μίκης Θεοδωράκης"

Music Theater Studio " Mikis Theodorakis"

Σύντομα θα μπορείτε και στο υπό κατασκευή site μας, http://newstarartcinema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.