Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Και πάλι το πανό στην Ακρόπολη χωρίς το ΚΚΕ

 

Είναι γνωστό ότι η αστική τάξη στη χώρα μας και το πολιτικό της προσωπικό «έβγαλαν σπυριά», όταν οι κομμουνιστές πραγματοποίησαν συμβολική κινητοποίηση στην Ακρόπολη το Μάη του 2010 στέλνοντας μήνυμα στους λαούς για ξεσηκωμό ενάντια στη βάρβαρη πολιτική. Λιγότερο γνωστό, αλλά ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι διάφοροι φορείς του οπορτουνισμού προσπάθησαν στη συνέχεια να καπηλευτούν τη συγκεκριμένη ενέργεια κρύβοντας από το πανό την υπογραφή του ΚΚΕ.
Ακόμη και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά, δεν έχουν εγκαταλείψει το συγκεκριμένο σπορ. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες οπορτουνιστές που ζουν στη Γαλλία διοργάνωσαν προβολές σε 5 γαλλικές πόλεις του ντοκιμαντέρ «Καταστρόικα». Μάλιστα, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Παρίσι στήριξαν και οικονομικά το εγχείρημα. Στο Στρασβούργο η αντίστοιχη εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της «Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του χρέους» όπου τα μέλη της δημιούργησαν μια σελίδα σε μέσο της λεγόμενης κοινωνικής δικτύωσης για να προπαγανδίσουν το γεγονός.
Μόνο που η κεντρική εικόνα που χρησιμοποίησαν στη σελίδα τους είχε για ακόμη μία φορά το πανό του ΚΚΕ ...χωρίς το ΚΚΕ.
Όπως φαίνεται και στην εικόνα...
Πάνω, η κινητοποίηση που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΚΚΕ στις 4 Μάη του 2010 και που χαιρέτισαν εκατομμύρια εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο.
Κάτω, η «πραγματικότητα» με τα μάτια των οπορτουνιστών, οι οποίοι ακόμη και σήμερα, σχεδόν 3 χρόνια μετά, σκόπιμα κρύβουν ότι το ΚΚΕ έστειλε τότε με την κινητοποίησή του από την Ακρόπολη και καθημερινά με τη δράση του το μήνυμα: «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε». 

Πηγή: 902.gr

Δημοσίευση: Πέμ, 04/04/2013 - 20:03 
Τελευταία Ενημέρωση: Πέμ, 04/04/2013 - 20:53

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.