Δεκέμβρης 1944 (17)

Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Οι φράουλες, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λαχανάκια Βρυξελλών


"Είμαστε κόκκινοι, επιμένουμε πράσινα"
"Θα αντικαταστήσουμε τις φράουλες με λαχανάκια Βρυξελλών"

Αγαπητέ καταναλωτή
Για πληρέστερη ενημέρωσή σου, η γραμματεία της ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ, σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, συμπληρώνει τον κατάλογο των εταιρειών που συμμετέχουν στο μποϊκοτάζ του αμαρτωλού φραουλοπαραγωγού της Μανωλάδας.
Η ελεύθερη αγορά πρέπει να λειτουργήσει με τους νόμους του υγιούς καπιταλισμού. Και ΜΟΝΟ στη δική της ζούγκλα.
Η εκμετάλλευση Πακιστανού από Πακιστανό πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.

 
Προτιμάτε αυτές που τις μαζεύουν εργάτες με 20 ευρώ μεροκάματο, οπωσδήποτε ανασφάλιστοι, αλλά είναι Έλληνες
 
Εκτός των ΑΒ και ΜΕΤΡΟ, στο μποϊκοτάζ συμμετέχουν, με επιστολές προς τους πελάτες τους, και τα κάτωθι ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ: LIDL, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΟΚ MARKETS, ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.Β.Ε-ΕΚΜ

LIDL
Αξιότιμε κύριε,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Εταιρία μας δεν προμηθεύεται φράουλες από το συγκεκριμένο παραγωγό.

Σχόλιο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ: Βρήκε άλλον, αφηρημένο προμηθευτή!
     
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
Αγαπητή κυρία [...],
Σε απάντηση τού e-mail σας, το οποίο αφορά στο αποτρόπαιο γεγονός που συνέβη στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε αποσύρει από τα καταστήματά μας τα προϊόντα του συγκεκριμένου προμηθευτή κι έχουμε διακόψει τη συνεργασία μας.

Σχόλιο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ: Προσωρινά ή μόνιμα, θα σας γελάσω.
ΟΚ MARKETS
Αγαπητοί Κύριοι καλησπέρα σας,
Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Ok! Anytime Market Α.Ε. έχει παύσει τη συνεργασία της με την εν λόγω εταιρία από τον Ιούλιο του 2012.
Επομένως στα καταστήματα μας δεν διατίθενται προϊόντα της εταιρίας Ευαγγελάτος Α.Ε., γεγονός που μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι με μια επίσκεψη στο δίκτυο των καταστημάτων μας.

Σχόλιο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ: Εδώ πάντως μην ψάξετε για φράουλες. Ψωνίστε άλλα φρούτα που είναι Ο.Κ.
 
ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.Β.Ε-ΕΚΜ
Αγαπητέ πελάτη,
Μετά τα θλιβερά γεγονότα της Μανωλάδας, το κόμμα μας, ο ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.Β.Ε-Ε.Κ.Μ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σε πληροφορήσει ότι μπήκαμε μπροστάρηδες σε μια μεγάλη καμπάνια, που στόχο έχει το μποϊκοτάρισμα μιας (1) συγκεκριμένης εταιρείας η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της φραουλοκαλλιέργειας.
Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι ως αξιωματική αντιπολίτευση συμβάλλουμε στην εξυγίανση της αγοράς και σας υποσχόμαστε ότι ως κυβέρνηση θα αγωνιστούμε για έναν καπιταλισμό με ανθρώπινο πρόσωπο, που θα αντικαταστήσει τις φράουλες με λαχανάκια Βρυξελλών.

Σχόλιο ΜΠΟΤΙΛΙΑΣ: Καλό βόλι.

  
Μια μεγάλη ομάδα οικονομικών μεταναστών, έξω από τα γραφεία της Κουμουνδούρου, ετοιμάζεται να τοποθετηθεί σε δουλειές γραφείου
 
 
Εδώ, συνάνθρωποί μας από άλλες χώρες περιμένουν υπομονετικά το Αριστερό Ρεύμα να τους παραδώσει κάρτες εργασίας  για τα ροδάκινα

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει Νιγηριανούς που τους εφοδίασε με ναυτικά φυλλάδια, προκειμένου να μπαρκάρουν σε γρι-γρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.