Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019

Θανάσης Παφίλης: Την Κυριακή, ο κόσμος ψηφίζει για τη Δευτέρα, που θα έρθουν -με όποια κυβέρνηση- νέα μέτρα ─ Την Κυριακή ψηφίζουμε και για αντιπολίτευση, γκέγκε ο νο γκέγκε; (VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ ΣΤΟ «ONE TV»
Ισχυρό ΚΚΕ για να είναι ισχυρός ο λαός και να μπορέσει να αντιπαλέψει τα νέα μέτρα της επόμενης μέρας
Παρασκευή 05/07/2019 - 18:06
Την Κυριακή, ο κόσμος ψηφίζει για τη Δευτέρα, που θα έρθουν νέα μέτρα. Γι' αυτό χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ για να είναι ισχυρός ο λαός και να μπορέσει να παλέψει, ώστε να σταματήσει τα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Βόρειο Τομέα Αττικής, μιλώντας στο ιντερνετικό κανάλι «ONE TV» το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιούλη.
Απευθυνόμενος στον κόσμο που ταλαντεύεται να ψηφίσει μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, τον κάλεσε να σταθμίσει ποια είναι η «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε το τρίτο μνημόνιο, ιδιωτικοποιήσεις, πάγωσε τους μισθούς, μείωσε τις συντάξεις, συμμάχησε με τους αμερικανούς και το ΝΑΤΟ. Πρόσθεσε πως επιχείρησε να λερώσει τις αξίες της Αριστεράς και σε πολιτικό και σε ηθικό επίπεδο και κατέληξε «δεν γίνεται να είσαι και με τους 200 της Καισαριανής και με τον Τραμπ και με τους Παλαιστίνιους και με το Ισραήλ».
Όσον αφορά τα μέτρα που θα έρθουν την επόμενη μέρα, ο Θ. Παφίλης υπογράμμισε ότι αυτά ξεκάθαρα αποτυπώνονται στην έκθεση της Κομισιόν, που κάνει λόγο για ιδιωτικοποιήσεις και πτώση των ρυθμών ανάπτυξης, ενώ υπενθύμισε πως όλα τα αστικά κόμματα συμφωνούν με τα μνημόνια που ψηφίστηκαν και συνεχίζουν να εφαρμόζονται. Άλλωστε, υπογράμμισε, καθόλου τυχαία τη Δευτέρα συνεδριάζει το Γιουρογκρουπ για την οικονομία της Ελλάδας, το οποίο αναμένεται να συστήσει στη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει, την απαρέγκλιτη εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, προς όφελος του κεφαλαίου.
902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.