Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά. Ο Φιντέλ είναι αθάνατος

Έφοδος στις Μονκάδες τ’ Ουρανού!: Fidel vivirá para siempre! Fidel es inmortal! - Ο Φιντέλ θα ζει παντοτινά! Ο Φιντέλ είναι αθάνατος!
Φιδέλ: Ένα σύγγραμμα περί ηθικής και δυο μεγάλα αρχίδια στην υπηρεσία της ανθρωπότητας (Ντανιέλ Τσαβαρία)
* Φιντέλ: Αυτός που τους σκλάβους ανύψωσε στην κορφή της μυρτιάς και της δάφνης
* Πάμπλο Νερούδα: Φιντέλ, Φιντέλ, οι λαοί σ’ ευγνωμονούνε * Νικολάς Γκιγιέν: Φιντέλ, καλημέρα! (3 ποιήματα)
* Ντανιέλ Τσαβαρία: Η Μεγάλη Κουβανική Επανάσταση και τα Ουτοπικά Αρχίδια του Φιδέλ * Ντανιέλ Τσαβαρία: Ο ενεργειακός βαμπιρισμός του Φιδέλ * Ραούλ Τόρες: Καλπάζοντας με τον Φιντέλ − Τραγούδι μεταφρασμένο - Video * Χουάν Χέλμαν: Φιντέλ, το άλογο (video)


Κάρλος Πουέμπλα - Τρία τραγούδια μεταφρασμένα που συνάδουν με τη μελωδία:
* Και τους πρόφτασε ο Φιντέλ (Y en eso llego Fidel) − 4 Video − Aπαγγελία Νερούδα * Δεν έχεις πεθάνει Καμίλο (Canto A Camilo) * Ως τη νίκη Κομαντάντε (Hasta siempre Comandante)
* Τα φρούρια του ιμπεριαλισμού δεν είναι απόρθητα: Μικρή ιστορική αναδρομή στη νικηφόρα Κουβανική Επανάσταση και μέχρι τις μέρες μας ‒ Με αφορμή τα 88α γενέθλια του Φιντέλ ‒ Εκλογικό σύστημα & Εκλογές - Ασφάλεια - Εκπαίδευση - Υγεία (88 ΦΩΤΟ) * Φιντέλ

Τα ξύλινα


Τα ξύλινα τα λόγια τα μεγάλα


***


Ξύλινη γλώσσα - Μαύρη αλήθεια

Δημήτρης Κουτσούμπας: Γδέρνετε ΣΥΡΙΖΑ τον λαό


[...] Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πρόσχημα, ήταν δεδομένος, εναρμονισμένος, δηλωμένος δικός τους, εξ ου και αυτές οι εξάμηνες διαπραγματεύσεις. Αυτή είναι η άποψή μας.
Απλά η αστική τάξη, για να είναι γερά γαντζωμένη στην εξουσία, για να μην κλονιστεί η εξουσία της, θέλει τη στήριξη του λαού και ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού συντάχθηκε μαζί της, έπρεπε και πρέπει και να την στηρίξει με όλα τα μέσα και όλα τα μέτρα, χρησιμοποιώντας τη διγλωσσία, τη διπροσωπία, τον εκβιασμό, τα κάλπικα δημοψηφίσματα, την απάτη και ό,τι άλλο προσφιλές, προκειμένου να φέρει το λαό αλυσοδεμένο στις επιλογές της*
Ακούστε τον. Αφιερώστε 28 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας:

3ο (πρώτη φορά) Μνημόνιο Τσίπρα: Κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής ‒ Πλατφόμες και αριστερά αναχώματα ‒ Εκλογές; Ή θα τον δούμε και σε συγκυβέρνηση εθνικής συνεργασίας; ‒ Δ. Κουτσούμπας: Γδέρνετε ΣΥΡΙΖΑ τον λαό - Είναι καιρός για την αντίστροφη μέτρηση, αντιπαλεύουμε το μνημόνιο, στο δρόμο για τη λαϊκή εξουσία

*

 Δημήτρης Κουτσούμπας: Θα υπάρξει συμφωνία, επώδυνη για τον λαό ‒ Άλλοθι το δημοψήφισμα· κλίμα τρομοκρατίας και φοβίας ‒ Συμπαιγνία κύκλων ευρωπαϊκών, ελληνικών και της ελληνικής κυβέρνησης· όσο πιο φοβισμένος ο ελληνικός λαός, τόσο πιο εύκολα μπορεί να αποδεχτεί αντιλαϊκές δεσμεύσεις (Ακούστε και κάνα ξύλινο, ντε! - VIDEO) (22/5/2015)

 

*

Δημήτρης Κουτσούμπας (26/2/2015): Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η νέα «συμφωνία της με τους τρεις θεσμούς», η πρόταση νόμου του ΚΚΕ και η λαϊκή απάντηση με το συλλαλητήριο της 27/2//2015*
ΚΚΕ δυνατό για το λαό

«Τα ίδια με τους ίδιους
ή τα ίδια με τους άλλους;»Πρώτο προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ.

Με το ερώτημα «Τα ίδια με τους ίδιους ή τα ίδια με τους άλλους;» το ΚΚΕ καλεί το λαό να γυρίσει την πλάτη στα ψευτοδιλήμματα, να πει «φτάνει πια» στην αντιλαϊκή πολιτική των κομμάτων της ΕΕ και να στηρίξει το ΚΚΕ. Γιατί εκείνο που χρειάζεται την επόμενη μέρα είναι ΚΚΕ δυνατό για το λαό

*
Η Ελπίδα κι η Δύναμη


Δύναμη και ελπίδα, νους και καρδιά, και τα δύο είναι ΚΚΕ. 

*
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας για τις εκλογέςΣε δήλωσή του για τις εκλογές ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε:

«Και οι δύο, και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβουν από το λαό, ότι η όποια διαπραγμάτευση για ρύθμιση του χρέους, για χαλάρωση της δημοσιονομικής πειθαρχίας –σε συμφωνία πάντα με τους εταίρους– ζητείται, όχι για να ανακουφιστεί ο λαός, αλλά για να αυξηθεί μόνο η κρατική στήριξη των μονοπωλιακών ομίλων. Γι’ αυτό ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ, δύναμη σιγουριάς για την επόμενη μέρα»

*

Αλέκα Παντός ΚαιρούΤην έκδοση της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ», παρουσίασε η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, σε εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων Κυψέλης και Αχαρνών της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυψέλης.

Η Α. Παπαρήγα εξήγησε εισηγητικά ότι στόχος της συγκεκριμένης έκδοσης είναι να δώσει στοιχεία από τη συλλογικά επεξεργασμένη πείρα της αυτοτελούς ιδεολογικοπολιτικής δράσης του Κόμματος και της δράσης του μέσα στο μαζικό κίνημα.


*


Θανάσιμος Παφίλης - Αθάνατη Αλέκα: Αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα δευτερεύοντα με χαρακτηριστικά εξαχρείωσης - Απαραίτητη μια μεγάλη Λαϊκή Συμμαχία με ταξικό υπόβαθρο

*


Ξύλινη ανακοίνωση του ΚΚΕ

Τετρασέλιδη ανακοίνωση του ΚΚΕ: ΚΚΕ:
«Ο δρόμος που ακολουθούν κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ, δεν οδηγεί στην ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του λαού, δεν ανακόπτει την πορεία επιδείνωσης του εισοδήματος και των άλλων δικαιωμάτων για τη λαϊκή πλειοψηφία»
Διαβάστε την ανακοίνωση


*

Η συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα από στο «MEGA»


 

Δείτε και εδώ


*

Η συνέντευξη του Δημήτρη Κουτσούμπα από τη ΔΕΘ
 


 

Δείτε και εδώ

*

Τα ξύλινα του ΝίκουΟι παρεμβάσεις του Μάκη Παπαδόπουλου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, στην εκπομπή «στον ενικό» που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/5/2014) από τον «STAR».

*

Τα ξύλινα της Λουίζας

*
Τα ξύλινα του γραμματέα
(Ι)
Ο Κουτσούμπας και η ξύλινη γλώσσα της αλήθειας
Γκαίτε: Εκείνο που δεν μπορεί να δει κάποιος είναι αυτό που βρίσκεται συνέχεια μπροστά του: Η αλήθεια

*

*
(ΙΙ)
Ο Κουτσούμπας και η ξύλινη γλώσσα της αλήθειας
για την ΥγείαΓια όσους θέλουν την υγειά τους

Μια εξαιρετική, όπως πάντα ομιλία, ένα μεστό, ενημερωτικό και διδακτικό κείμενο, για όποιον θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στο χώρο της Υγείας, ποιες είναι οι κεντρικές κατευθύνσεις της ΕΕ, τι μας περιμένει με την, κατά ΣΥΡΙΖΑ, υγιή –και στον ευαίσθητο αυτόν τομέα– επιχειρηματικότητα, ποια είναι η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ του ΚΚΕ, και ποιο το συμφέρον του λαού.

Και επειδή, μόνο ένας δρόμος υπάρχει για να έχουμε την υγειά μας.

Μποτίλια Στον Άνεμο


**
Και οι παρεμβάσεις από την εκδήλωση*
Περισσότερα ξύλινα (ΙΙΙ)


Παρεμβάσεις στην εκδήλωση του ΚΚΕ για ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικέςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.