Δεκέμβρης 1944 (17)

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Κώστας Γουλιάμος ➽ Μια δυνατή φωνή για να μην παίζουν εν ου παικτοίς αυτοί που γεννάνε τα προβλήματα ➽ Και γιατί «ένα είναι το Κόμμα» ➽ Η συνάντηση Γκουτέρες - Τατάρ, η κατοχή στην Κύπρο, το λάθος τρένο του Κυπριακού, οι υποχρεώσεις του ΟΗΕ, η κυριαρχική ισότητα του Μακμίλαν, η βρετανική ηχώ που λέγεται Ολγκίν Κουεγιάρ, ο καπιταλισμός-ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, η αντιμεταναστευτική πολιτική του τουρκικού Δουβλίνου, τα ευάλωτα σύνορα της FRONTEX, η εργαλειοποίηση των προσφύγων από τις κυβερνήσεις και οι πολιτικές που πρέπει ανατραπούν από τους ίδιους τους λαούς (VIDEO)

Ο Κώστας Γουλιάμος και η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή για το μεταναστευτικό στο κυπριακό κανάλι Sigmalive

_____

Ο Κώστας Γουλιάμος είναι τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών, πρώην πρύτανης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ποιητής, συγγραφέας. Ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ (Μάιος – Ιούνιος 2023). Πρόσφατα τιμήθηκε με το Βραβείο “εξαιρετικής προσφοράς στη γενική εκπαίδευση”. (Βλ. από Μποτίλια)

Τον Δεκ. 2023 Το International Research Institute for Economics and Management (IRIEM) θέσπισε ετήσιο «Βραβείου Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή»

 ________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.