Δεκέμβρης 1944 (17)

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ! — Δημήτρης Κουτσούμπας: Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι το νέο, το αισιόδοξο, το ανατρεπτικό μήνυμα (VIDEO) — Κυριάκος: Προκήρυξη εκλογών με το εκβιαστικό δίλημμα της σταθερότητας για την συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Ο λαός μπορεί να κάνει την έκπληξη, με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ (VIDEO)

Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ το αισιόδοξο και το ανατρεπτικό μήνυμα των εκλογών

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για την επίσημη προκήρυξη των εκλογών:

«Ένα πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι το νέο, το αισιόδοξο, το ανατρεπτικό μήνυμα που μπορεί να αναδείξει η λαϊκή ψήφος στις 21 Μαΐου. Απέναντι στις παλιές, γνωστές και χρεοκοπημένες συνταγές των άλλων κομμάτων, απέναντι στα ψεύτικα διλήμματα και πάνω απ’ όλα απέναντι στο κοινό τους αντιλαϊκό πρόγραμμα που θα εφαρμόσει όποια κυβέρνηση προκύψει, η διαφορά από τον λαό μπορεί να γίνει. Και αυτή είναι να βρεθεί όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ. Ο λαός μπορεί να κάνει την έκπληξη, με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ».

902

*

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ζητούμενο η σταθερότητα για την συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής

Με το εκβιαστικό δίλημμα περί σταθερότητας για την συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής συνόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου. Νωρίτερα συναντήθηκε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ζήτησε διάλυση της Βουλής κι προσφυγή στις κάλπες. 

Ισχυρίστηκε πως οι εξελίξεις «επιβάλλουν πολιτική σταθερότητα σε ορίζοντα τετραετίας». Εμφανίζοντας σαν εθνικό στόχο την ανάγκη των επιχειρηματικών ομίλων για απρόσκοπτη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής υποστήριξε ότι «η πολιτική σταθερότητα γίνεται εθνική αναγκαιότητα και η τροχιά της προόδου μόνος δρόμος για την πατρίδα. Άρα και καθοριστικό κριτήριο για την ψήφο μας αύριο». 

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.