Δεκέμβρης 1944 (17)

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Ο Ξάνθος Γερμανάκος (μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας) είναι Κνίτης και υποκινούμενος, ο Κ. Κεσίδης (μαθητής σκέτο), δεν είναι ΔΑΠίτης και παρακινούμενος και ο Γ. Παπαδάκης (Μαύρα Μεσανυχτα Ελλάδα) δεν είναι φερεφωνούμενος κανενός (VIDEO)

ΞΑΝΘΟΣ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟΣ - ΜΑΘΗΤΗΣ

Η καταστολή και η τρομοκρατία σε βάρος των μαθητών δεν θα περάσει

(VIDEO)

Παρασκευή 02/10/2020 - 10:23

Η καταστολή και η τρομοκρατία που επιστρατεύει η κυβέρνηση για να καταστείλει τους αγώνες των μαθητών δεν θα περάσει, τόνισε ο Ξάνθος Γερμανάκος, μαθητής 2ου Λυκείου Περάματος και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας, σε συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής 2 Οκτώβρη, στον  τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», αναφερόμενος στην άθλια κυβερνητική επιχείρηση επιβολής της «εξ αποστάσεως εκπαίδευση» με την απειλή της απουσίας για όσους συμμετέχουν στις καταλήψεις.

Τόνισε ότι η μεθόδευση της υπουργού Παιδείας για αποκλεισμό των μαθητών που αγωνίζονται από το δικαίωμα στη μόρφωση είναι απαράδεκτη, ενώ αναφορικά με τη συμμετοχή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση σημείωσε ότι ουσιαστικά αυτός που απαγορεύει τη συμμετοχή σε αυτήν είναι η φτώχεια των λαϊκών οικογενειών, καθώς, όπως λένε τα επίσημα στοιχεία, το 30% των μαθητών δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι οι μαθητές θα συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα τους, με τον τρόπο που οι ίδιοι θα επιλέξουν.

902



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.