Δεκέμβρης 1944 (17)

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025

Οι ιουδαιοναζί σφαγείς, οι ΗΠΑνθρωποι του Νετανιάιχμαν και της ΕΕ, δίνουν 20 λεπτά προθεσμία στους Παλαιστίνιους για να μαζέψουν λίγο φαγητό, έπειτα τους πυροβολούν! 41 νεκροί στις 24/6

*

Επίθεση με drones, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς, εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ – Όλες οι εξελίξεις

*

Το Ισραήλ αιματοκυλά για ακόμη μια φορά τον Παλαιστινιακό λαό, χτυπώντας με όλα τα μέσα την Λωρίδα της Γάζας

*

20 χαϊκού για την ξυπόλυτη κραυγή της Παλαιστίνης

*

#FreePalestine #SaveGaza #ZionistCensorship

*

ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Οι ισραηλινοί σφαγείς δίνουν 20 λεπτά προθεσμία στους Παλαιστίνιους για να μαζέψουν λίγο φαγητό, έπειτα τους πυροβολούν!

 

Πηγή: Associated Press

Είκοσι λεπτά δίνουν ως προθεσμία στα κέντρα διανομής τροφίμων οι σφαγείς του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ στους Παλαιστίνιους για να συγκεντρώσουν λίγο φαγητό, έπειτα αρχίζουν να τους πυροβολούν! 

Τα κέντρα διανομής «βοήθειας» - «παγίδες» θανάτου που λειτουργούν από το πολύ «βρώμικο» Ανθρωπιστικό Ίδρυμα της Γάζας (GHF) έχουν στηθεί πολύ κοντά σε σημεία που σταθμεύουν οι ισραηλινές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Al Jazeera, οι παλαιστίνιοι που συγκεντρώνονται μαζικά σε αυτά για να πάρουν έστω και μια χούφτα φαΐ, καθώς ο λιμός θερίζει τη Γάζα, έχουν μια 20λεπτη περίοδο να συγκεντρώσουν ό,τι μπορούν. Μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος, ο ισραηλινός στρατός ξεκινά τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να έχουν σκοτωθεί σε αυτά τις προηγούμενες μέρες. 

Τουλάχιστον 31 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σήμερα από ισραηλινές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων 10, που περίμεναν σε ουρά σε ένα από τα κέντρα του GHF. Την περασμένη ώρα, η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανέσυρε πτώματα από την πόλη της Γάζας, στο Ντέιρ ελ-Μπαλά και στο Νουσέιρατ.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.