ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ
Το Ισραήλ δίνει ματωμένα λεφτά για video στα ελληνικά αποδεικνύοντας πως ο λαός είναι ενάντια στα ανοσιουργήματά του
Τρίτη 10/06/2025 - 18:18
Τις τελευταίες μέρες που κλιμακώνονται τα ισραηλινά αίσχη στη Λωρίδα της Γάζας, το κράτος - δολοφόνος κλιμακώνει και την νοσηρή προπαγάνδα του, δαπανώντας τα βουτηγμένα στο αίμα των λαών που σφάζει λεφτά του, για να παρουσιαστεί ως φιλεύσπλαχνο κράτος που παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους!
Δηλαδή, τις μέρες που με την στήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και κυβερνήσεων όπως της ελληνικής σκοτώνει ανθρώπους που περιμένουν στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό, αξιοποιεί τον λιμό για να εξοντώσει και να εκτοπίσει τους Παλαιστινίους από τη γή τους ενώ ταυτόχρονα βομβαρδίζει σχολεία, σκηνές εκτοπισμένων κ.λπ.
Τις μέρες που με κάθε τρόπο έχει αποδείξει πως δεν διστάζει μπροστά σε κανένα έγκλημα, που ο ίδιος ο σφαγέας Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με συμμορίες στη Γάζα που έχουν σχέση με τον ISIS, που μαζί με την ΜΚΟ των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν έναν ολόκληρο λαό ως «ζώο σε ροντέο» τοποθετώντας τον σε ουρές με συρματοπλέγματα για να του δώσουν «βοήθεια».
Αυτές τις μέρες λοιπόν μεγαλώνει και η κινητοποίηση του ελληνικού λαού που στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις του οργανωμένου εργατικού - λαϊκού κινήματος στέκεται στο πλευρό του γίγαντα λαού της Παλαιστίνης και καταδικάζει την ντροπιαστική στάση της ελληνικής κυβέρνησης που ακόμα και τώρα δεν τολμά να πει μια λέξη για τα ισραηλινά ανοσιουργήματα.
Ακριβώς λοιπόν για αυτόν τον λόγο το υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ δίνει εκατομμύρια σε διαφημίσεις ώστε να εμφανίζονται στα κινητά των ανθρώπων video που ετοιμάζει και στην ελληνική γλώσσα (!) για να προβάλλει την «ανθρωπιστική βοήθεια» που παρέχει. Έχουν βάλει οι νοσηροί και τίτλο «Ανθρωπιστική βοήθεια ρεκόρ στη Γάζα»!
Αυτοί οι εγκληματίες πριν λίγες εβδομάδες, που πέθαιναν παιδιά από υποσιτισμό και τα μωρά ήταν σκελετωμένα από την πείνα, δήλωναν ότι η βοήθεια που έχει δώσει στη Γάζα φτάνει για να γίνουν όλοι παχύσαρκοι!
Τα αίσχη τους όμως επιβεβαιώνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού καταδικάζει τα εγκλήματα τους και τους συμμάχους τους που τα στηρίζουν δυναμώνοντας την αλληλεγγύη τους, φωνάζοντας κατά χιλιάδες ότι «Σύμμαχος δεν είναι το κράτος - τρομοκράτης, είναι ο λαός που γίνεται αντάρτης»!
ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
Νέο μακελειό κοντά σε κέντρο «διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας» από τους Ισραηλινούς εγκληματίες
Πηγή: Associated Press
Τρίτη 10/06/2025 - 14:46
Το Ισραήλ, με τις «ευλογίες» των συμμάχων του, συνεχίζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, σφαγιάζοντας -εκτός των άλλων ανοσιουργημάτων που κάνει- τους εξαθλιωμένους που θέλουν να πάρουν ένα πιάτο φαΐ για να γλιτώσουν από την πείνα που το ίδιο τους έχει καταδικάσει.
Πλέον, μετά τις αλλεπάλληλες σφαγές, είναι ξεκάθαρο ότι τα κέντρα «διανομής βοήθειας» που έχει στήσει ο ισραηλινός στρατός μέσω της ισραηλινο-αμερικανικής ΜΚΟ που κατ' επίφαση ονομάζεται «Ανθρωπιστικό Ίδρυμα για τη Γάζα» (GHF) έχουν μετατραπεί σε «παγίδες θανάτου».
Σήμερα, τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 124 τραυματίστηκαν ενώ περίμεναν βοήθεια κοντά στον λεγόμενο διάδρομο Νετζαρίμ, νότια της πόλης της Γάζας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Αλ-Κούτζ, δέχθηκαν πυρά ενώ πλησίασαν ένα κέντρο «διανομής βοήθειας» της GHF.
Την ώρα που οι Παλαιστίνιοι πέφτουν στους δρόμους από την πείνα εξαιτίας του εμπάργκο που έχει επιβάλει το Ισραήλ στη διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας ως μέρος των δολοφονικών του σχεδίων, την ώρα που τα όποια τρόφιμα διανέμονται από αυτή την ΜΚΟ με το σταγονόμετρο και μάλιστα με άθλιους όρους που αντιμετωπίζουν τους Παλαιστινίους σαν «ζώα», ο ισραηλινός στρατός ρίχνει σφαίρες κατά των εξαθλιωμένων που θέλουν να βρουν λίγο φαΐ για να ταΐσουν τα παιδιά τους.
Ως συνήθως, ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι «εξετάζει το περιστατικό» και συνεχίζει αυτού του είδους τις κτηνωδίες...
Στη Δυτική Όχθη, Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν Παλαιστίνιους σε επιδρομές που πραγματοποίησαν, καθώς επιτέθηκαν σε ένα χωριό στην Καλκίλια, σύμφωνα με το Wafa. Επίσης, ανάγκασαν οικογένειες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη Φακούα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στρατώνες. Η Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος αναφέρει ότι 15 άνθρωποι υπέστησαν ασφυξία αφού Ισραηλινοί στρατιώτες εκτόξευσαν δακρυγόνα στην Παλιά Πόλη της Ναμπλούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.