Δεκέμβρης 1944 (17)

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

278 μέρες γενοκτονίας ➽ Πάνω από 10 νεκροί σε ένα ακόμα σχολείο στη Γάζα όπου είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι ➽ Με θεατή την ΕΕ των ΗΠΑνθρώπων ➽ VIDEO - Tweet

*

Επίθεση με drones, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς, εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ – Όλες οι εξελίξεις

*

Το Ισραήλ αιματοκυλά για ακόμη μια φορά τον Παλαιστινιακό λαό, χτυπώντας με όλα τα μέσα την Λωρίδα της Γάζας

*

20 χαϊκού για την ξυπόλυτη κραυγή της Παλαιστίνης

*

#FreePalestine #SaveGaza #ZionistCensorship

*

ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Πάνω από 10 νεκροί σε νέο πλήγμα του Ισραήλ σε σχολείο στη Λωρίδα της Γάζας (VIDEO)

Τρίτη 09/07/2024 - 21:39

Περισσότεροι από 10 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, από απογευματινό πλήγμα του Ισραήλ στην είσοδο σχολείου όπου είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι, στην περιοχή Αμπασάν στο νότιο άκρο της Λωρίδας της Γάζας, σε ένα ακόμη έγκλημα του κράτους-δολοφόνου εναντίον αμάχων.

«Περισσότεροι από δέκα μάρτυρες και δεκάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης κοντά στην είσοδο του σχολείου Αλ-Άουντα στο Αμπασάν, ανατολικά της Χαν Γιούνις», ανέφερε γιατρός στο νοσοκομείο Νάσερ της Χαν Γιούνις.

Εκτιμάται ότι ο αριθμός των θυμάτων πρόκειται να αυξηθεί καθώς τη στιγμή του πλήγματος υπήρχε μεγάλη κίνηση στην είσοδο είναι όπου όλοι κυκλοφορούν, τα παιδιά παίζουν τριγύρω.

Άλλα τρία σχολεία στα οποία είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι έχουν πληγεί τις τελευταίες ημέρες από το κράτος-δολοφόνο, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 20 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Το Ισραήλ υποστηρίζει κάθε φορά που στοχεύει ένα σχολείο ότι μαχητές της Χαμάς βρίσκονται εκεί, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς που τραυματίζονται ή σκοτώνονται είναι παιδιά και γυναίκες.

(Πηγή: Al Jazeera, Quds, ΑΠΕ-ΜΠΕ)

902

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.