Δεκέμβρης 1944 (17)

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

➽ Λωρίδα της Γάζας ➽ 207 μέρες ➽ Απάνθρωπες και ύπουλες μέθοδοι από το κράτος-δολοφόνο για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού ➽ Ισραηλινά drone εκπέμπουν «κραυγές βοήθειας» για να παρασύρουν και να πυροβολήσουν άμαχους! ➽ Οι ιουδαιοναζί σφάζουν τον λαό της Παλαιστίνης με συνένοχο την Ευρώπη των ΗΠΑνθρώπων ➽ VIDEO -Tweet

*

Επίθεση με drones, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς, εξαπέλυσε το Ιράν κατά του Ισραήλ – Όλες οι εξελίξεις

*

Το Ισραήλ αιματοκυλά για ακόμη μια φορά τον Παλαιστινιακό λαό, χτυπώντας με όλα τα μέσα την Λωρίδα της Γάζας

*

20 χαϊκού για την ξυπόλυτη κραυγή της Παλαιστίνης

*

#FreePalestine #SaveGaza #ZionistCensorship

*

ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Ισραηλινά drone εκπέμπουν «κραυγές βοήθειας» για να παρασύρουν και να πυροβολήσουν άμαχους! (VIDEO)

Τρίτη 30/04/2024 - 19:01

Τελείως απάνθρωπες και ύπουλες είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. 

Σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης Euro-Med Human Rights Monitor, ο στρατός του Ισραήλ χρησιμοποιεί μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκπέμπουν κραυγές βοήθειας από γυναίκες και μωρά για να παρασύρουν και να πυροβολήσουν Παλαιστίνιους στη Γάζα!

Δημοσιογράφος του Al Jazeera μετέδωσε την Τρίτη ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας ο ισραηλινός στρατός χρησιμοποίησε τα εν λόγω drones στον προσφυγικό καταυλισμό της Νουσεϊράτ που σφυροκοπήθηκε για ακόμα μία φορά από αέρα και θάλασσα. Σύμφωνα με την Euro-Med Human Rights Monitor, η ίδια τακτική επαναλήφθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες στον ίδιο προσφυγικό καταυλισμό.

Όταν κάποιοι από τους κατοίκους βγήκαν να ψάξουν και να βοηθήσουν, δέχτηκαν πυρά από ισραηλινά drones. Οι ήχοι που είχαν ακούσει ήταν στην πραγματικότητα ηχογραφήσεις που έπαιζαν τα ισραηλινά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με σκοπό να αναγκάσουν τους κατοίκους να βγουν στους δρόμους, όπου θα μπορούσαν εύκολα να γίνουν στόχος ελεύθερων σκοπευτών και όχι μόνο.

Γενοκτονία με «τεχνητή νοημοσύνη»

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αναφορές ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί μια σειρά από συστήματα τεχνητή νοημοσύνης, για την παρακολούθηση και την στοχοποίηση Παλαιστινίων.

Συστήματα όπως το «Where's Daddy?», το «Fire Factory», το «Gospel» και το «Lavender» εντοπίζουν πιθανούς υπόπτους και τους ταξινομούν ως «στόχους», αναζητώντας ομοιότητες και μοτίβα, μεταξύ όλων των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας, ιδιαίτερα των ανδρών και μεταξύ μελών οργανώσεων.

Το σύστημα Lavender για παράδειγμα, χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που αναζητά μέσα σε μεγάλα σύνολα δεδομένων, μοτίβα που αντιστοιχούν στη συμπεριφορά των παλαιστινίων μαχητών και στη συνέχεια προτείνει στόχους με βάση τις πιθανότητες.

Ισραηλινά ΜΜΕ έχουν αναφέρει πως παρόλο που υπάρχει σημαντικό περιθώριο σφάλματος, λόγω της φύσης αυτών των λειτουργικών συστημάτων και της αδυναμίας τους να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες, ο ισραηλινός στρατός συνήθως δεν επαληθεύει την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται από αυτά τα συστήματα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό απωλειών αμάχων.

(Πηγή: Al Jazeera, Euro-Med HR Monitor)

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.