Δεκέμβρης 1944 (17)

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Νίκος Καραθανασόπουλος: Φοροληστεία για το λαό και φοροαπαλλαγές για τους βιομήχανους και τους εφοπλιστές (VIDEO)

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ «STAR»
Η κυβέρνηση εφαρμόζει φοροληστεία για το λαό και φοροαπαλλαγές για τους βιομήχανους
(VIDEO)
Τρίτη 19/04/2016 - 09:24 - Ενημέρωση: Τρίτη 19/04/2016 - 10:00
Την ταξική πολιτική και της σημερινής κυβέρνησης που απαλλάσσει το κεφάλαιο και φορτώνει τα βάρη της κρίσης στο λαό, επισήμανε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση του «STAR» και την εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου.
Όπως τόνισε, η όλη συζήτηση περιορίζεται στο πώς θα κλείσει η αξιολόγηση, η οποία για το λαό θα σημάνει νέα σκληρά μέτρα και κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης και κανένας από την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα δεν συζητούν για την ανακούφιση του λαού και την ανάγκη κάλυψης των απωλειών που είχε όλα τα τελευταία χρόνια.
Το ζητούμενο, πρόσθεσε, είναι ότι η ανάκαμψη της οικονομίας, για την οποία προσπαθούν και οι προηγούμενες και η σημερινή κυβέρνηση, έχει ως προϋπόθεση να «γονατίσει» ο λαός και έφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την τροπολογία που πρόσφατα έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση σε άσχετο νομοσχέδιο προκειμένου να απαλλαγούν οι βιομηχανίες από το φόρο για το φυσικό αέριο. Και η τροπολογία αυτή, επισήμανε, ήρθε την ώρα που η συγκυβέρνηση εξετάζει το σενάριο να αυξήσει το φόρο στα καύσιμα πλήττοντας παραπέρα τα λαϊκά στρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.