Δεκέμβρης 1944 (17)

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Καθαρό Διαμάντι (Μανωλάκου): Να ποιες είναι οι προτάσεις της κυβέρνησης για τους αγρότες - Να ποια είναι η Ε.Ε. της απανθρωπιάς και του πολέμου (6λεπτο VIDEO για γρήγορους παίχτες)

ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1
Οι προτάσεις της κυβέρνησης για τους αγρότες δεν αναιρούν την αντιασφαλιστική και φορολογική πολιτική
(VIDEO)
Τρίτη 23/02/2016 - 12:26
«Ψευτοβελτιώσεις χωρίς αντίκρισμα» χαρακτήρισε τα μέτρα για τους αγρότες, που πρότεινε η κυβέρνηση, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του κόμματος, μιλώντας στην ΕΡΤ 1 την Τρίτη 23 Φλεβάρη.
Όπως είπε τα μέτρα αυτά δεν αναιρούν τον αντιλαϊκό πυρήνα της φορολογικής και ασφαλιστικής πολιτικής της κυβέρνησης και κάλεσε τους αγρότες «να μην την πατήσουν» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και να ενισχύσουν τον αγώνα τους με τα άλλα στρώματα, που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική.
Αναφερόμενη στο Προσφυγικό επισήμανε ότι το δράμα της προσφυγιάς είναι το αποτέλεσμα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι η πρόσφατη απόφαση της ΕΕ με την οποία η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι θα μείνουν τα σύνορα ανοικτά είναι κενό γράμμα. Πρέπει άμεσα να δοθεί η δυνατότητα να πάνε οι πρόσφυγες εκεί που θέλουν, σημείωσε και πρόσθεσε ότι αυτό είναι «βασικό τους δικαίωμα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.