Δεκέμβρης 1944 (17)

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μανώλης Συντυχάκης: Το ξαναμοίρασμα των αγορών, το φτηνό εργατικό δυναμικό των προσφύγων, οι φιέστες της μετεγκατάστσης, τα βοδινά ισοδύναμα και η απάντηση στις 12 Νοέμβρη (VIDEO)


Μ. Συντυχάκης: Από την πολιτική της κυβέρνησης ζημιωμένος είναι ο λαός και η εργατική τάξη (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 04/11/2015 - 10:02
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 04/11/2015 - 11:53
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ παραπέμπει την επίλυση των λαϊκών προβλημάτων στη «δευτέρα παρουσία» και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από το βομβαρδισμό μέτρων, νομοσχεδίων, πράξεων νομοθετικού περιεχόμενου, κατεπειγόντων νομοσχεδίων για την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, τα προαπαιτούμενα κ.λπ. Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, το πρωί της Τετάρτης 4 Νοέμβρη 2015.
Ο Μ. Συντυχάκης επισήμανε ότι η κυβέρνηση υλοποιεί κατά γράμμα τον οδικό χάρτη για ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, μέσα από τέσσερις άξονες, τη φθηνή εργατική δύναμη με μισθούς και συντάξεις πείνας, την ιδιωτικοποίηση και την απελευθέρωση των αγορών, τη φορολεηλασία για τους εργαζόμενους και τα επενδυτικά κίνητρα για το μεγάλο κεφάλαιο και την ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών για να ενισχυθούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι μέσα από επενδύσεις και ρευστότητα.
Από την πολιτική της κυβέρνησης ζημιωμένος είναι ο λαός και η εργατική τάξη, που δεν πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή τη λογική, αλλά να αντιδράσουν οργανωμένα, να εμποδίσουν τα μέτρα, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και πρώτη ευκαιρία είναι η πανελλαδική - πανεργατική απεργία στις 12 Νοέμβρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.