Δεκέμβρης 1944 (17)

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Νίκος Σοφιανός: Ο λαός να κατέβει στο δρόμο να επιβάλλει το συμφέρον του. Να χρεωκοπήσουν οι μονόδρομοι που τους έχουμε πληρώσει ακριβά ‒ Μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 12 Νοέμβρη (VIDEO)

Ν. Σοφιανός: Ο λαός να κατέβει στο δρόμο, να επιβάλλει το συμφέρον του (VIDEO)
Δημοσίευση: Τετ, 28/10/2015 - 08:22
Τελευταία Ενημέρωση: Τετ, 28/10/2015 - 09:12
Η κυβέρνηση πρέπει να εμποδιστεί από το λαό να τηρήσει τις δεσμεύσεις της υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτώβρη 2015.
Ο λαός μπορεί με τον αγώνα του να αποσπάσει κατακτήσεις, να αναχαιτίσει και να καθυστερήσει την εφαρμογή των μέτρων που ισχύουν αλλά και των χειρότερων που έρχονται και προβλέπουν καμία σύνταξη πάνω από χίλια ευρώ, μισθούς 500 ευρώ και προς τα κάτω, γενίκευση ελαστικών σχέσεων. Αυτές είναι οι αναδιαρθρώσεις, πρόσθεσε ο Ν. Σοφιανός και κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 12 Νοέμβρη.
«Ο λαός να κατέβει στο δρόμο, να επιβάλλει το συμφέρον του, στις συγκεντρώσεις, στα μπλόκα της αγροτιάς, σε καταλήψεις σε σχολεία, ο κόσμος να κινηθεί, να διεκδικήσει να ξεθαρρέψει και μέσα από αυτό το δρόμο μπορούν να χρεωκοπήσουν οι μονόδρομοι που τους έχουμε πληρώσει ακριβά», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ν. Σοφιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.